Moderator old Opublikowano 26 Października 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Nick: marcin Imię: Marcin Wiek: 30 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Marcin/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon: Tak, posiadam sprawy mikrofon. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: - Piastowałem już tutaj owe stanowisko i sprawowałem się wzorowo. Mogę się pochwalić, że przez okres 8 miesięcy nie było ani jednej skargi. - Posiadam bardzo wysoką kulturę osobistą, a także posługuje się poprawną polszczyzną. - Uważam, że mam wszystkie niezbędne umiejętności, aby zostać dobrym administratorem. - Wiek. - Doświadczenie. - Profesjonalność, rzetelność. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?: Minimum 16 lat. + Platforma Steam z grą. 1.6 + Brak ostrzeżeń na forum. + Minimum 13 godzin przegranych na serwerze oraz 2 tygodnie stażu.(mogą być wyjątki) + / - Podstawowa kultura osobista. + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od 1/ 7 + Zapoznanie się z Regulaminami Serwera DD2#1 + Regulamin. Taryfikator + 3 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 26 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Dałbym szansę TAK + GT w miarę dobre + Wiek + Mikro + Wcześniej miałeś admina + Widać na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 26 Października 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Zawsze obiektywny, cierpliwy i bezkonfliktowy. Doświadczenie i kultura na wysokim poziomie. Jestem na tak. Super, że jesteś. Złośliwy argument: Nie-GT, a cała reszta pozytywna. Niektórzy mają pełną świadomość, że ta osoba wywiązywała się tutaj sumiennie z obowiązków i to tylko kwestia tygodnia nadrobienia. Rozumiem; Wymagania, regulamin, minus kilka godzinek. Nonsensowne sabotowanie doświadczonych osób, które chcą pomóc podczas otwartej rekrutacji. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Jestem jak najbardziej na TAK. + Wiek +Doświadczenie +Znana osoba +Kulturka również jest. //. Podanko również ładne i schludnie napisane. MInusy: - GT (ale myślę że poprawisz aktywność) 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 26 Października 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Jestem na Tak + Wiek + Doświadczenie na stanowisku - GT ( do nadrobienia ) Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 26 Października 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Ja na nie -kiepskie GT +wiek +steam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 26 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Na NIE - nie kojarzę z serwera - nie widze zgłoszen na U@ + wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Okres próbny 2 tygodnie (rozliczenie godzin z 2 tygodni ) jak wyrobisz wszystko pięknie to na stałe +Wiek +Znajomość amx -gt -nie znam ani nie kojarzę cię (nie obraź się bo widzę że sporo osób cię zna xd ) Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 26 Października 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Jestem na Tak +amx +Wiek +Doswiadczony Gt zawsze mozna porawic 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 26 Października 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Na okres próbny -gt słabe ale to można nadrobić +amx +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 27 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Grasz od tygodnia nikt cię nie kojarzy nigdy w sumie cię nawet chyba nie spotkałem przez całą moją malutka karierę na serwerze na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Słabe Gt, może masz doświadczenie w roli admina, ale skąd mam wiedzieć, czy zaczniesz grać więcej. Popraw GT i napisz podanie ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi