Użytkownik K0NKRET Opublikowano 28 Października 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 (edytowane) Redaktor -@ K0NKRET Respondent - @ MnX Witajcie w kolejnym wywiadzie! Dzisiejszym naszym gościem będzie @ MnX , który zgłosił się jako chętny do udzielenia drugiego wywiadu! Niezmiernie miło jest mi ciebie gościć! Zaczniemy standardowo ,czyli przedstaw się, jak masz na imię, ile masz lat, skąd pochodzisz i jakie masz zainteresowania. Cześć! Jestem Dawid, mam skromne 20 lat, pochodzę z małego miasteczka Płock. Moimi zainteresowaniami od zawsze była piłka nożna jest to moje oczko w głowie, drugim moim zainteresowaniem jest jak wszyscy wiecie Grafika, a trzecim mniejszym informatyka. Witaj Dawidzie. Chciałbym, abyś coś więcej opowiedział coś więcej o swoim miejscu zamieszkania, co warto tam zobaczyć oraz zwiedzić i czy Płock słynie z jakiś regionalnych potraw albo przysmaków. Jasne! Płock to piękne małe miasteczko liczące 120 tysięcy ludności, ale jakby ktoś tu przyjechał to nie powiedział by, że tak dużo ludzi mieszka tutaj, ciekawostką jest to jedno z najstarszych miast Polski. Warto zwiedzić tutaj np. Stare Rynek można tu podziwiać budynki z różnych epok, fantastyczne miejsce, drugim najlepszym według mnie miejscem jakie warto odwiedzić jest Wzgórze Tumskie. Piękne widoki, panorama na Wisłę coś pięknego. Popularne tu są kluski „przecieraki” z twarogiem i skwarkami, kapuśniakiem czy „cieście” ziemniaczanym zapiekanym z boczkiem. Stary Rynek Zabytkowe Budynki Wzgórze Tumskie Przepiękne widoki i budynki. Miałem okazję jechać przez Płock ,ale to tylko przejazdem. Niezwykle urzekły mnie zdjęcia przedstawione przez ciebie! Dobrze, to jeśli już wiemy coś więcej o twoim miejscu zamieszkania to może opowiedz coś więcej na temat twojej pasji, jaką jest piłka nożna. Od czego się ona zaczęła? Oj tu by było dużo do opowiedzenia. Za dzieciaka jak byłem już średniakiem że tak powiem już się interesowałem, oglądałem mecze z bratem i to on mnie w to wciągnął, drugim powodem było jak oglądałem grę Ronaldinho to jest mój idol z dzieciństwa, chciałem być jak on, braciak również grał w drużynie piłkarskiej Błękitni Gąbin, gdy wracał z meczu, chodziliśmy razem na treningi on mnie trenował, skromnie powiem, że w szkole nikt nie mógł mnie przejść, byłem najszybszy, rozumienie na boisku miałem wyrobione bardzo dobrze, ponieważ wszystkiego nauczył mnie brat. Chodziłem sam na dwór grałem po 10H na podwórku, trenowałem była to moja największa pasja, teraz trochę mniej bo życie się zmieniło, ale piłka nożna na zawsze w serduszku i pamiętne treningi z bratem, coś pięknego Dalej lubimy iść i pokopać, powspominać stare czasy. Widzę, że jesteś jak drugi Ronaldinho. Ciężka praca i wysiłek, jaki wkładasz w treningi zasługują na szacunek! Bardzo mi zaimponował eś, że twój brat chciał, abyś grał w nogę na jak najwyższym poziomie. Możesz być z siebie dumny! Wiadomo im jesteśmy starsi, tym bardziej pasje są ciężkie niekiedy do pogodzenia ze względu na życie prywatne. Dobrze to przejdziemy teraz do kolejnego tematu, jakim jest twoje życie zawodowe? Czym się obecnie zajmujesz i czy jesteś zadowolony ze swojej pracy? Niestety, ale to prawda. Obecnie pracuję jako Elektromonter na wysokości, tutaj się nic nie zmieniło, co ciekawe w to też wkręcił mnie brat i bardzo mi się podoba jeśli chodzi o kwestie finansowe czy też ludzi i można fajne kontakty złapać. Powiem, że praca na wysokościach brzmi traumatycznie. Czy twoja praca jest trudna? Jakie są plusy i minusy w twojej pracy? Czasem bywa trudna gdy na 30m musisz położyć trasę kablową a do tego jest temperatura na minusie, taką sytuacje mieliśmy z bratem w listopadzie, gdy pracowaliśmy na rafinerii. Tutaj powiedziałem, że jest trudna bo czasem warunki atmosferyczne nie pomagają, ale jeśli chodzi o sam zawód jest bardzo prosta. Jeśli chodzi o plusy to na pewno taki zawód jest teraz na czasie, druga jak już wspomniałem kwestie finansowe są bardzo fajne. Minusem właśnie napisałem na górze napisałem warunki atmosferyczne, gdy jest ciepło ty masz cały sprzęt, długi rękaw bo taki jest wymagany. To widzę , że nie próżnujesz i podoba ci się twój zawód! Życzę ci jak najlepszych warunków atmosferycznych i dobrych wiatrów! Dobrze. To tyle jeśli chodzi o życie prywatne. Rozpocznijmy wątek o życiu wirtualnym. Jak znalazłeś się na StrefieSkilla? Dziękuje! Jak się tutaj znalazłem? Już odpowiadam, otóż chciałem gdzieś dołączyć na forum bo siedzę w tym od x lat, wyszukiwałem w Google forum cs i trafiłem na strefę, bardzo urzekł mnie wtedy styl, mega mi się spodobał i mówię, że może za kilka dni spróbuje na grafika i się udało, zostałem tu już uwięziony, że tak powiem, ponieważ nie ma drugiej takiej zajebistej sieci Wracając do moich zainteresowań szybko, mam jeszcze informatykę oraz właśnie grafikę. W tym drugim osiągnąłem sukces zdając egzaminy i mam papier na to, więc mam duży wachlarz w życiu. Cieszę się ,że dodałeś coś więcej o pozostałych zainteresowań. Myślę, że nie żałujesz pozostania tutaj na dłużej i starasz się integrować z innymi użytkownikami. Jak wspomniałeś, złożyłeś podanie na grafika. Czy do tej pory jesteś zadowolony ze swojej pracy przy grafikach. Jak dogadujesz się z @ Krzysiek 'em ,który jest Opiekunem Grafików? Obecnie myślę, że jestem zadowolony, staram się zawsze w 100% wypełnić zlecenie tzn. zawsze zrobić tak aby zleceniodawca dostał to czego chce. W poprzednim roku zrobiłem styl świąteczny, niby nic nadzwyczajnego, ale jestem dumny z tego, że mogę pomagać sieci Z @ Krzysiek 'em dogaduję się myślę, że dobrze i na odwrót mam nadzieję. Myślę, że należą się Ci się ogromne słowa uznania za pracę w którą wkładasz ,aby sieć pchała się ku górze. Stworzenie stylu nie jest proste ,ale ty podołał eś, i myślę, że w tym roku też stworzysz styl świąteczny, bo tamten był genialny. Cieszę się, że się dogadujecie i myślę, że wasza współpraca dalej będzie owocna. Tego Wam życzę! To tyle jeśli chodzi o grafikę. Będziemy dalej kontynuować temat forum, i zadam pytanie o najlepsze relacje. Z kim najlepiej się dogadujesz? Dziękuje. No tutaj myślę, że najlepsze relacje mam z @ FunnyPuma , który jest niesamowitym śmieszkiem i ma mega dystans, czasem na prawdę piszemy o rzeczach co z niektórymi nie szło by, a wiadomo to są tylko żarty Drugą osobą będzie @ Cziterka ;3 mega sympatyczna osóbka i fajnie można czasem popisać na czacie. Ogólnie myślę, że społeczność Strefy to mega ludzie, ale z niektórymi nie dało mi było się poznać. Tutaj się zgodzę ,że @ FunnyPuma jest osobą z poczuciem humoru, choć niekiedy ma specyficzne teksty ,ale to raczej rzadko się zdarza. @ Cziterka ;3 to jest kobieta i do tańca i do różańca. Wszędzie jej pełno. Może w przyszłości spotkacie się na żywo? Dobrze. Zadam kolejne pytanie ,ale teraz o administrację. Jak oceniasz ich pracę? Jakie zmiany chciałbyś ujrzeć w niedalekiej przyszłości na forum? No raczej nie bo myślę, że moja dziewczyna z którą jestem prawie 4 lata nie była by zadowolona Z obecnej administracji jestem zadowolony, zmian trochę było, ale myślę, że radzą sobie dobrze, robią co w ich mocy. Nigdy nie mów nigdy , zawsze można się spotkać przypadkiem haha. Widzę, że nie masz żadnych uwag, co do administracji. To ważne, aby wiedzieli, że ich po części wspieramy. Dobrze. Myślę, że przejdziemy do szybkich strzałów. Czy wyrażasz zgodę? SZYBKIE STRZAŁY Z @ MnX Kino czy Wieczór filmowy w domu? Wieczór filmowy w domu zdecydowanie KFC czy Mc'Donald? Mc'Donald, chociaż ostatnio KFC też mi podpasowało Clout MMA czy Fame MMA? Fame MMA Liga Legends czy Call of Duty? Liga Legends Rosół czy Pomidorowa? Pomidorowa Andrzej Duda czy Jarosław Kaczyński? Nikt KISS/ MARRY/ KILL @ Cziterka ;3 / @ FunnyPuma / @ Krzysiek 💋 KISS 💍 MARRY 💀 KILL Dałeś mi teraz ciężkie zdanie haha . 💋 Kiss - @ FunnyPuma <- Wole pocałować i dać spokój, nie wytrzymał bym z nim XD 💍 Marry - @ Cziterka ;3 <- Wiadomo 💀 Kill - @ Krzysiek <- Musiałem kogoś dać Dziękuje ci za poświęcony czas. Mam nadzieję, że sprawdziłem się jako redaktor. Czy chciałbyś na końcu kogoś pozdrowić? Jasne, że tak! Chciałbym pozdrowić @ FunnyPuma @ Cziterka ;3 i całą społeczność Strefy! Dziękuje bardzo! Dziękuje! Do zobaczenia w kolejnych wywiadach! Dziękuje, strzałka! Jeśli widzicie drobne błędy ,piszcie to będę je poprawiał. Grafika i przerywniki : @ MnX Dobra Robota! Edytowane 28 Października 2024 przez K0NKRET 1 4 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 28 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Bardzo fajny wywiadzik 42 minuty temu, K0NKRET napisał(a): 💍 Marry - @ Cziterka ;3 <- Wiadomo To kiedy ? hahah 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 28 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Dziękuję za wywiad! <3 Wyszło super ;) 1 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 28 Października 2024 Miss Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Super wywiad 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Października 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Super wywiad 😍 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 28 Października 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 fajnie sie czytalo gosc wydaje sie pozytywnym ziomalem, przyjemny wywiadzik nie powiem ze nie 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi