Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ODWOŁANIE SB] - Juliusz.C

Juliusz.C.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick:Juliusz.C
2. Czas i data zdarzenia:Teraz
3. Powód bana:"Zostałeś zablokowany na StrefoBox'ie z powodu prowokacji i krzywych tekstów w stronęadministracji. Czas blokady na chacie wynosi 4h."
4. Dowód w postaci screenów: Screen z kiedyś, a z tego bana nie mam, bo jestem zablokowany heh Także proszę o przeczytanie wyjasnienia :)
5. Coś od siebie: Nie rozumiem kogo miałem urazić? Kiedyś ktoś napisał "jakie psy graja w cs'a" i nie został w żaden sposób ukarany, bo twierdził że nie było to adresowane do nikogo z forum, tylko do jego grupy osób. Zapytałem więc, czy jesli napiszę coś podobnego o administracji to czy też będzie to tak traktowane? Powinno być, bo przecież też nie byłoby to adresowane do nikogo z forum, tylko do mojej administracji. A jakiej to już moja prywatna sprawa. Dlaczego ja mam zostać ukarany, skoro nie zrobiłem nic złego? Już gdzieś widziałem wpis że ktoś "STOSUJE PODWÓJNE STANDARDY", czyżby hipokryzja ze strony j@? 

Ale ban ma swoje plusy.. w końcu nauczył się dawać bana zgodnie z regulaminem- 0pkt warn. xD Także postępy robi, ale idzie to mozolnie. 

To teraz czekam na odpowiedź kogoś wyżej, czy do mnie stosuje się inne standardy niż do wypowiedzi innych użytkowników forum?(czyt. administratora który mnie ukarał). Zrobiliście syf, to teraz brnijcie w niego dalej, skoro nie potraficie wyciągać wniosków. :)  Jak to się mówiło w wojsku: CHUJOWO ALE JEDNAKOWO :) image.png.33a5593432fa458880e6d13385bd692f.png

EDIT: 

@ NetaO  Kurwa, czego nadal nie rozumiesz? :D Napisałem Twoim sposobem. Ty tak robiłeś i nie było ŻADNYCH KONSEKWENCJI. Także jeśli robię IDENTYCZNIE to nie powinno być ich dla mnie. To chyba jest jasne? Trzeba było zacząć od siebie, nie byłoby tematu. Wygodnie jest się nie wypowiadać pisząc że to skarga sprzed kilku miesięcy.. logika się zmieniła przez te kilka miesięcy, czy co się pozmieniało? Skoro administracja stosowała takie reguły gry, to niech robi to dalej. 

Także zgodnie z regułami gry- odwołanie powinno zostać przyjęte, bo nie powinno się stosować PODWÓJNYCH STANDARDÓW. To zostawiam administracji wyżej, niech przemyślą w końcu co jest na forum legalne, a co nie, bo to oni za to odpowiadają. A jeśli ja coś zrobiłem źle, to niech powiedzą co takiego i zastosują odpowiednią reakcję, ale nie wybiórczo, tylko dla wszystkich JEDNAKOWO :) 

Edytowane przez Juliusz.C.

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• Premium
Premium

Od kilku dni robisz syf na forum pisząc o starej skardze która została odrzucona i to Cię boli. Na siłę próbujesz mnie prowokować i zaczepić pisząc ogólnikowo ale wszyscy wiemy co masz na celu tym zyskać. Zwróciłem Ci grzecznie uwagę żebyś przestał prowokować a ty mi piszesz "żebym sobie wsadził palca w dupe" dlatego dostałeś blokadę za prowokację i walenie krzywych tekstów w stronę administracji forum.  Co to tego ss'a się nie wypowiadam bo jest to temat z przed kilku miesięcy który został rozwiązany. 

Screenshot_20241109_105016_Chrome.jpg

Screenshot_20241109_105007_Chrome.jpg

Screenshot_20241109_104957_Chrome.jpg

• Lubię to! 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Wczoraj się zaczepialiście dzisiaj też próbujesz. Ciesz się, że tylko ban na 4h. 

• Lubię to! 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

ODWOŁANIE ODRZUCONE.png

• Ha ha 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]