Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] #75 Wywiad z Cziterka ;3

Przyjaciel <3

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

image.png.eaad8558d4c656d262a46970bcc14ef0.png

ele.gif.358ace4c263fadc51facfcc20af3b9d1.gif

Redaktor - @ Przyjaciel <3

Respondent - @ Cziterka ;3

Witam Cię bardzo serdecznie oraz wszystkich czytelników tego wywiadu! Dziś mamy zaszczyt powitać osobę, która może być dla was dość świeża, lecz udziela się wśród nas od jakiegoś czasu, zarazem pełniąc rolę typera na forum. Z góry dziękuję za zgłoszenie się do wywiadu i tym o to sposobem zaczynamy. Na samym początku chciałbym, abyś przedstawiła się przed szerszą publiką, opowiedziała coś o sobie oraz o swoich zainteresowaniach.

Cześć wszystkim! Mam na imię Sandra, mam 21 lat, pochodzę z województwa Śląskiego, a dokładnie to okolice Katowic. Moimi zainteresowaniami od dziecka jest piłka nożna oraz siatkówka. Drugim moim zainteresowaniem jest moda i stylizacja paznokci.  Wiem nietypowe zainteresowanie ale ważne, że ja się interesuje. 

Myślę, że są to bardzo ciekawe zainteresowania, tym bardziej widząc chęć płci przeciwnej do takiego sportu jak piłka nożna - co dla mnie jest lekkim zaskoczeniem. Wspomniałaś zarówno o siatkówce, modzie czy samej stylizacji paznokci. Są to zainteresowania, w które inwestujesz, zajmujesz się nimi na co dzień czy jest to bardziej Twoje hobby w przerwie od obowiązków/pracy?

Każdy jest chyba w szoku, że kobieta potrafi typować. To jest moje hobby w przerwie od pracy - czasami się tym zajmuję, jest to coś co kocham najbardziej, dużo w to zainwestowałam, więc będę szła dalej w tym kierunku.

Jest to dosyć ciekawy temat, tym bardziej cieszymy się z takiej osoby na naszym pokładzie. Słuchaj, a teraz może opowiesz nam czym zajmujesz się jako osobą zarabiająca na siebie, swoje potrzeby.

Aktualnie pracuję zdalnie jako kierownik sprzedaży jak i finansowy. Jest to dla mnie praca dosyć ciężka, męcząca i bardzo trzeba na takiej posadzie się skupić.

O, tutaj mnie zaskoczyłaś. Spodziewałem się pracy związanej bardziej z zainteresowaniami, ale jak widać niekoniecznie zawsze musi tak być. Praca na pewno dobra płatnie i na pewno mecząca, lecz jak wiemy żeby zarobić trzeba się narobić ;D. Jesteś zadowolona z Twojej pracy czy jednak marzysz o czymś jeszcze lepszym?

Jestem zadowolona ze swojej pracy. Oczywiście dobrze płatna jest i na razie nie planuje zmieniać pracy na inną. Interesuje się wszystkim, także praca taka czy inna, to mi zawsze będzie pasować.

Cieszę się z tego niezmiernie, gdyż wiele osób pracuje, bo musi z czegoś żyć, a rzadziej są zadowoleni z samego miejsca pracy. Zejdziemy już z tematu pracy, a wrócimy na chwileczkę do zainteresowań, a konkretniej sportu, rangi na forum. Czy w Twoim życiu znalazł się ktoś kto wzbudził tę pasję do sportu lub samego w sobie typowania meczy piłki nożnej i siatkowej? 

Tak znalazła się osoba w moim życiu, która wzbudziła pasję do sportu, tą osobą jest mój tata - on tak samo interesuje się piłką nożną i zawsze razem typujemy mecze <3.

Pozdrawiam serdecznie tatę. A więc tak, pasja narodziła się wprost spod skrzydła taty, lecz czy również wspólnie kibicujecie jednemu klubowi? Jaki klub jest Twoim ulubionym?

Przekaże pozdrowienia. Tak kibicujemy temu samemu klubowi. Mam tylko jeden ulubiony klub i jest to Górnik Zabrze <3.

Bardzo fajnie widzieć polski akcent w tym pięknym sporcie. Teraz pójdziemy w całkowicie innym kierunku, kierunku muzycznym. Słuchasz muzyki? Masz swój ulubiony gatunek, zespół lub wykonawcę?

Uwielbiam słuchać muzyki, przy muzyczce się wyciszam i czuje się spokojniejsza. Tak mam swojego ulubionego wykonawcę - Zeamsone.

Ciekawy wykonawca, pewnie wiele osób może go nie kojarzyć. Odbiegając jeszcze dalej, w jakie gierki lubisz pogrywać w wolnej chwili, o ile w ogóle w coś grasz?

No to wiadomo, że csik to gra w którą zawsze gram, ale również często jest to liga legend.

Jak to na takich sieciach bywa, znajdziemy tu wielu fanów csa, ale nie tylko. Jak to powiedział swego czasu popularny, a zarazem bardzo inteligentny człowiek ,,Gry łączą, a nie dzielą". W tych czasach gry są również nieodłączną częścią życia wielu osób, np. dla zrelaksowania się. W tym przypadku zatrzymamy się przy temacie relaksu. Miałaś okazję jeździć w swoim życiu na wakacje? Czy masz swoje wymarzone miejsca lub miejsca, w których chciałabyś odpocząć od codzienności?

Nie miałam okazji nigdzie pojechać na wakacje wypocząć, ale teraz mam w planach pojechać do Hiszpanii. Przyda mi się odpoczynek przy tak dużych obowiązkach.

Myślę, że to dobry wybór, sam chciałbym polecieć do Hiszpanii głównie z powodu ciepła, samego w sobie krajobrazu i ponoć bardzo fajnego klimatu jaki tam panuje. Jakie masz zdanie na temat naszego kraju? Czy jest wart uwagi, jeżeli mówimy o zwiedzaniu? Czy jest coś czego nam brakuje?

Hmmm... Na pewno jest warty uwagi jak każdy inny kraj. Na pewno w Polsce jest dużo miast do zwiedzania, kurde szczerze nie wiem czy nam czegoś brakuje.

A zakładając, że masz kolegę zza granicy, który kiedyś chciałby odwiedzić Polskę to jakie miasto poleciłabyś mu odwiedzić, a czego totalnie byś mu odradziła, jeśli chodzi o nasz kraj? 

Osobiście poleciłabym mu Kraków. Polecam Kraków, sama zwiedzałam, jest pięknym miastem, a odradziłabym całe Podlasie XD.

Zapraszamy gorąco tych, którzy nie mieli jeszcze okazji zwiedzić niegdyś naszej stolicy :D. Wracając do tematu naszej sieci. Jak znalazłaś się właśnie u nas i co głównie przyciągnęło Twoją uwagę?

O kurczę - znalazłam się tutaj przypadkiem, grając na serwerze Only DD2 <3. Przyciągnęła mnie tutaj miła atmosfera ludzi z serwera <3.

Co by nie mówić atmosferka często jest super, raz gorzej, raz lepiej, ale wszędzie znajdują się ludzie, którzy lubią trochę uprzykrzać życie innym :P. A gdy już rozmawiamy o miłej atmosferze, taka atmosfera często kojarzy się ludziom z rodzinną, co za tym idzie muszę o to zapytać. Czy znalazłaś już kogoś z kim chciałabyś spędzić resztę swojego życia? 

Tak, oczywiście znalazłam swoją sympatię. Mam nadzieję, że do końca życia będziemy razem z moim narzeczonym, ale oczywiście to wszystko pokaże czas.

Życzę wszystkiego najlepszego w takim razie :D. Planujesz w przyszłości mieć dzieci? Czy raczej należysz do tego grona osób, które raczej nie chcę się w to bawić lub po prostu boją się rodzicielstwa?

Myślę, że przyjdzie czas na dzieci, ale jak na razie ja nie jestem gotowa na bycie w tak młodym wieku matką. Nie wyobrażałabym sobie rzucić pracę ze względu na bycie matką ;D.

Co prawda to prawda - na wszystko przyjdzie odpowiedni czas. Zahaczymy po raz kolejny temat rodziny, gdyż o to nie zapytałem. Czy masz jakieś rodzeństwo?

Oczywiście, że mam - dwie starsze siostry i dwóch braci  <3 .

Wow, to już dosyć konkretna gromadka. Jak wspominasz swoje dzieciństwo, byłaś raczej typem dziecka ,,łobuz czy raczej tym ,,grzecznym"? Dobrze się uczyłaś? 

Jak mam być szczera nie miałam nigdy dzieciństwa.. A jeśli chodzi o szkołę to myślę, że dobrze się uczyłam i nie narzekali na mnie  :D.

Życie jest jakie jest, więc w ten temat bardziej nie będziemy się zagłębiać, ale mimo wszystko uczennicą byłaś bardziej wzorową i na ten moment jesteś szczęśliwą osobą. Powiedz nam, jaką szkołę ukończyłaś i czy uczęszczałaś na studia?

Ukończyłam szkołę zawodową o zawodzie Kucharz, a poszłam totalnie w coś innego i w sumie cieszę się, że nie zostałam kucharzem zawodowym. Nie uczęszczałam na studia i nigdy nie będę chciała.

Mimo wszystko, z tego co zrozumiałem radzisz sobie co najmniej dobrze, jak i jesteś szczęśliwa w życiu prywatnym. Zmienimy troszkę temat i wrócimy na nasze forum. Z kim utrzymujesz najlepszy kontakt właśnie w tym miejscu?

Najlepszy kontakt mam oczywiście z naszym grafikiem @ MnX . Jest to sympatyczny chłopak, jak i osoba. Z nim zawsze można pogadać, nigdy z nim nie ma nudno :D. Natomiast drugą osobą jest @ FunnyPuma . Jest w porządku gościem, bardzo śmiesznym. Czasami mam go dość jak nabija te wpisy na strefoboxie :D.

Bardzo sympatyczni goście, oboje lubią sobie troszkę powypisywać na sb, pośmieszkować można z obydwoma. Serdecznie pozdrawiam was z tego miejsca! Przejdźmy dalej! Pytanie totalnie z innej beczki, zwrot niczym w kinie akcji? Czy gustujesz w jakiś alkoholach? Jeśli tak to jaki jest Twój ulubiony?

Oczywiście ja lubię bardzo pić wino jak i wódkę ,,czystą", ewentualnie zdarza się jakaś smakowa, a jeżeli chodzi o winko to tylko słodkie czerwone Carlo Rossi <3. Innych alkoholi raczej nie pije, może raz wypiłam whisky z colą, ale to mi nie zasmakowało, więc zostałam przy tym co wymieniłam wyżej.

Jak to się mówi - ,,Człowiek nie wielbłąd, napić się musi" :tf: . Tym ciekawym akcentem, wręcz wielkimi krokami zbliżamy się do końca wywiadu. Chciałabyś udzielić odpowiedzi na szybkie pytanka w stylu to czy to?

No pewnie, że chce pytanka. Dawaj :D.

image.png.5d0da7d7abdd97760435d6bace933ba7.png

Instagram czy TikTok?

Instagram

Brak telefonu przez miesiąc czy brak możliwości kąpieli przez miesiąc?

Brak telefonu przez miesiąc.

Umieć latać lub czytać w myślach?

Czytać w myślach

Żyć bez filmów czy żyć bez muzyki?

Życie bez filmów

Odrodzić się w przeszłości czy przyszłości?

W przyszłości

To by było na tyle, dziękuje Ci jeszcze raz za udział w wywiadzie oraz serii szybkich pytań. Jeśli masz ochotę to właśnie w tym momencie możesz kogoś pozdrowić.

Ja również dziękuje za ten wywiad! No oczywiście pozdrawiam całe forum, użytkowników i dwie najlepsze osoby, czyli @ MnX , @ KrólNastolatek - buziaczki dla was :D.

Pozdrawiam ciepło z tego miejsca także resztę użytkowników forum, administrację, tak samo jak i Ciebie. Dziękuję i do zobaczenia w następnych wywiadach!

• Lubię to! 4
  • Super 3
  • VIP
VIP

Super wywiad, również pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa! :Pepopogerslove:

• Super 2
  • Księżniczka

Ja również dziękuję za piękny wywiad ❤️ wyszło super ❤️

• Super 1

sztooos.gif

• Stały Bywalec

Ciekawy wywiad! Leci plusik :) !  

• Super 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Wywiad wydaje się dosyć krótki, chociaż sama treść zasługuje na uznanie. Plus za kompozycję <3

• Super 2
  • OLDSTAR

Bardziej zainteresowały mnie pytania, niż odpowiedzi.

Podpisuję się pod komentarzem wyżej. 

• Super 1
  • Tak sobie 1
  • Przyjaciel <3 przestał(a) promować temat
  • 4 miesiące temu...

temat zamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]