Premium _ramp4ge. Opublikowano 11 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tło Profilu Tematyka: Kryształ [Drags] Kolorystyka: Dowolna Rozmiar: 1920x400 Napisy: _4mmC. Format (png, jpg, gif): PNG, jeżeli da radę Gif też przygarnę Dodatkowe informacje: Pojawiający się napis od lewej strony. W razie formatu PNG, prawy dolny róg napis Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Jasne Wynagrodzenie: Dotacja na forum zaraz wpadnie @ Krzysiek Jak najbardziej o to chodziło oczekiwałem na fajną sygnaturkę a dostałem diament. Podziękować i do zamknięcia temat. Tak btw. Chodziło właśnie o drugs 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Coś takiego? Strzelałem, że chodziło ci o mefke bo napisałeś "drags" a zgaduje, że miałeś namyśli "drugs". Jeśli nie o to chodziło to daj znać i mnie wyprowadź z błędu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi