Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - Król Nastolatek

Błaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick:Błaszczyk
Nick oskarżonego: @ KrólNastolatek
IP/SID oskarżonego: - 
Data i czas zdarzenia: Przed chwilą
Powód skargi: Nadużywanie praw administratora
Opis sytuacji: A więc tak, kim ty jesteś rudy żeby mnie wywalać ze specta, jak powiedziałem że idę zapalić???, drugi raz tak samo robisz że wywalasz mnie po 2/3 minutach, bo dłużej nie siedzę na spekcie ? Co ty sobie wyobrażasz rudy, że poszedłeś na UBT- To masz wyjebane w admina i wbijanie godzin, wbijasz na chwilę niekiedy i jeszcze takie cyrki odwalasz? chyba ci sie w dupie poprzewracało. @ Hana_Montana @ Axel Drugi raz taka sama sytuacja, mówie ide zapalić to mnie wypierdala ameba ze spekta, jak bym tam siedział 1h......  Ściągacie demko i mu pokażcie, bo hipokryzja jego sięga zenitu 🤣🤣🤣

Edit: Co jest najlepsze że typ wbija na serwa tak jak ostatnio,idzie na spekta i siedzi tam po 10/15 min, a kogoś wywala po 2/3 min 🤣🤣🤣 hipokryzja.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2411112255-de_dust2-1731362100-1731363360.zip

Edytowane przez Błaszczyk
Hana_Montana
Hana_Montana,

Daj link do demka gdzie ta akcja się wydarzyła! 

• Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Przykro mi 2
  • Tak sobie 1
  • xD 1
  • Strefowicz

Wydaje mi się, że nie ma tu się nawet po co wypowiadać.. Zero szacunku do drugiego człowieka. Nie siedziałeś na spekcie 2/3 min tylko dłużej, nie widziałem ani nie słyszałem, żebyś zgłosił że idziesz na fajke, może akurat miałem zminimalizowanego cs'a, jeśli tak to przepraszam, mój błąd. Nie jesteśmy kolegami, żebyś nazywał mnie 'rudym' albo 'ameba' troche kultury chłopaku. Taki przykład dajesz jako admin serwera?

Edit. Można zobaczyć czy wbijam na serwer i gram dość dłuższy czas, czy tak jak to mówi Pan admin siedze na spekcie.

Edit2.Powiedziales na mikro czasówka 2:22, że idziesz zapalić, nie na adminowskim. Ty padles, ja grałem, więc nie słyszałem.. 4:55 wyrzuciłem za spekta, bo nie było kontaktu, myślałem że jesteś afk. Nie było to celowe, myślałem że siedzisz tam dłużej. Wiecie jak jest, serwer ciągle 32/32, każdy tyle czasu czeka na wejście, nie blokujemy im wejścia skoro mamy slota.

Hana_Montana
Hana_Montana,

Daj link do demka gdzie ta akcja się wydarzyła! 

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Przykro mi 1

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

• Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - Król Nastolatek
  • Zasłużony

Błaszczyk był na speccie ok 3min tak jak napisał król nie slyszał tego jak mowiłeś że idziesz na fajke bo był wtedy w grze następnym razem zgłaszaj takie sprawy na u@ lub na adminowskim i jeżeli patrzycie jakiegoś gracza i idziecie na specta też to zgłaszajcie żeby potem nie było niedopatrzeń.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]