Użytkownik hud_saytext Opublikowano 18 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Witam, jest ktoś chętny popykać w metina?😁 Start 29 listopad o 18. Prezentacja serwera na stronie Tamidia2.pl 1 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 18 Listopada 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 ja z checia moge cos pyknac jak cos pw 2 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 18 Listopada 2024 Miss Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Raany grałam na Tamidii z dwa lata temu , może wpadnę i tym razem 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 26 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Grałem na dwóch edycjach Tamildia bawiłem się dobrze no ale przez krotki czas po 2-3 miesiącach tak naprawdę serwery upadały, a ludzi z tygodniem po tygodniu ubywało Oczywiście potem te nie upadały tylko stały puste zakładanie kolejnego serwera pod kasę. Oczywiście zagram, ale bez spiny trochę właściciel Paradise odklejony Będę grac Jinno woj body ten sam nick co tu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi