Moderator old Opublikowano 18 Listopada 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 1. Imię: Marcin 2. Wiek: 30 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Moja żarliwość, jeżeli chodzi o forum to w przybliżeniu 4-5 godzin. Większość nocy mam odpalone w tle, gdyż pracuje jako fakturzysta 8-10h 4. Co chciałbyś zmienić: Stworzyć przyjazną i otwartą atmosferę, w której każdy będzie czuł się jeszcze bardziej mile widziany. Zwalczyć wszelkie przejawy toksyczności i hejtu. Zachęcić użytkowników do aktywniejszego uczestnictwa w życiu forum i serwerów, a także naszych serwisach społecznościowych. 5. W czym chciałbyś pomóc: Zadbać o czytelny i estetyczny wygląd forum, dbać o przestrzeganie regulaminu, rozwiązywać konflikty i utrzymywać porządek. Pomagać użytkownikom w miarę własnych kompetencji. Nie skłamię, mówiąc, że w obecnej chwili największe problemy są na ChatBoxie i tutaj trzeba świeżej krwi. 6. Dlaczego akurat Ty: Podchodzę do swoich obowiązków sumiennie, rzetelnie i z chłodną głową, nie poddaję się zewnętrznym wpływom. Zawsze staram się utrzymywać przyjazną atmosferę na forum. Wyrażam swoje myśli w sposób prosty i zrozumiały dla każdego. Jestem przekonany, iż moje doświadczenie i umiejętności pozwolą mi wnieść wartościowy wkład w pracę obecnej ekipy moderatorskiej. 7. Staż na forum: Konto na forum mam w sumie 6 lat, ale moja obecność jest de facto od niecałego miesiąca, lecz uważam, że to nie powinno przekreślać mojej kandydatury. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Pracowałem na różnych silnikach jako moderator, więc i tego się nauczę. Człowiek uczy się całe życie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 19 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 - sam staż na forum (+) , ale aktywność od niecałego miesiąca i już na moda? xd - nawet ciebie nie kojarzę + wiek + podanie +/- Są lepsi kandydaci Idk co jeszcze, nie wiem kim ty nawet jesteś xD. Weź najpierw daj się poznać itd. Na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Na prośbę kandydata odrzucam podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi