Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - marcinz

old

Rekomendowane odpowiedzi

• zbój z gór

1. Imię: Marcin

2. Wiek: 30

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Moja żarliwość, jeżeli chodzi o forum to w przybliżeniu  4-5 godzin. Większość nocy mam odpalone w tle, gdyż pracuje jako fakturzysta 8-10h

4. Co chciałbyś zmienić: Stworzyć przyjazną i otwartą atmosferę, w której każdy będzie czuł się jeszcze bardziej  mile widziany. Zwalczyć wszelkie przejawy toksyczności i hejtu. Zachęcić użytkowników do aktywniejszego uczestnictwa w życiu forum i serwerów, a także naszych serwisach społecznościowych.

5. W czym chciałbyś pomóc: Zadbać o czytelny i estetyczny wygląd forum, dbać o przestrzeganie regulaminu, rozwiązywać konflikty i utrzymywać porządek.  Pomagać użytkownikom w miarę własnych kompetencji.  Nie skłamię, mówiąc, że w obecnej chwili największe problemy są na ChatBoxie i tutaj trzeba świeżej krwi.

6. Dlaczego akurat Ty: Podchodzę do swoich obowiązków sumiennie, rzetelnie i z chłodną głową, nie poddaję się  zewnętrznym wpływom. Zawsze staram się utrzymywać przyjazną atmosferę na forum.  Wyrażam swoje myśli w sposób prosty i zrozumiały dla każdego. Jestem przekonany, iż moje doświadczenie i umiejętności pozwolą mi wnieść wartościowy wkład w pracę obecnej ekipy moderatorskiej.

7. Staż na forum: Konto na forum mam w sumie 6 lat, ale moja obecność jest de facto od niecałego miesiąca, lecz uważam, że to nie powinno przekreślać mojej kandydatury.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Pracowałem na różnych silnikach jako moderator, więc i tego się nauczę. Człowiek uczy się całe życie.

• WTF 1
  • Tak sobie 2
  • Użytkownik

:witam:

- sam staż na forum (+) , ale aktywność od niecałego miesiąca i już na moda? xd

- nawet ciebie nie kojarzę 

+ wiek

+ podanie

+/- Są lepsi kandydaci

Idk co jeszcze, nie wiem kim ty nawet jesteś xD. Weź najpierw daj się poznać itd. 

Na NIE

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]