Użytkownik kyoto Opublikowano 19 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 UBT 1.6 Nick: papitk0 Imię: Kacper Wiek (dokłada data): 23.08.2004 SID: STEAM_0:1:18990540 Znajomość AMXX*(1-10): 10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Parę dobrych godzin Opisz siebie: Witam jestem Kacper mam 20 lat. Jestem bezproblemową i bardzo aktywna osóbką. CS to moja gierka dzieciństwa którą dalej jestem w stanie się cieszyć Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym wrócić na stare stanowisko jako Członek UBTeamu . Zajmowałem już to stanowisko rok temu, gdy Opiekunem UBT był jeszcze Lanek. Mam spore doświadczenie w analizie demek oraz ssów ze względu na moje liczne godziny w tej cudownej grze. I jak wspominałem wyżej jestem bardzo aktywny w obecnym czasie więc mam nadzieję że będę mógł wam trochę pomóc. Pozdrawiam cieplutko Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wyżej już trochę się rozpisałem na ten temat. Ale tutaj też dam takie 9/10 nikt nie jest perfekcyjny, a rynek cheatów się zmienia. Kontakt:Forum/Steam/Discord 2 1 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 19 Listopada 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Jestem na nie: -nie znam Cię -słaba aktywność przez ostatni okres czasu -4 wpisy od roku czasu na forum w tym 2 to podanie na ubt i admina, spadłeś z nieba? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 19 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Jestem na nie - Zanim napiszesz podanie daj znak, że żyjesz, a nie od razu z grubej rury + Doświadczenie - Jest już moim zdaniem aż nadto UBT jak na to ile w ostatnim czasie jest odwołań 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 19 Listopada 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Ja również na nie - Aktywność, jestem cały czas na forum i cię wcześniej nie widziałem - Na razie UBT jest wystarczająco, chłopaki ogarniają ładnie + Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Wiek na plus, doświadczenie również na plus. Podanie w porządku, ale dopiero co pojawiłeś się na forum po dosyć długiej przerwie. Złożyłeś podanie na admina zm, teraz piszesz podanie na ubt, dosyć średnio to wygląda. Zakładam, że większość osób z "aktualnego forum" Cię zbytnio nie kojarzy. Pracy przy ubt również nie ma za dużo w ostatnim czasie. Na ten moment muszę być na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Dopiero co wróciłeś po przerwie,pobądź trochę z nami dłużej i zapraszam ponownie za jakiś czas. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi