Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - NETAO

Cziterka ;3

Rekomendowane odpowiedzi

• Księżniczka

Twój nick: Cziterka ;3 
Nick oskarżonego: @ SIGMA NetaO
Powód skargi: Prowokacja 
Opis sytuacji: Zdaje sobie sprawę ze wzajemne prowokacje nic tutaj nie dadzą ale ewidentnie nasz pan Netao się za bardzo poczuwa co innego jeśli to ja bym go dziś sprowokowała ale no tak nie było i takie teksty to sobie możesz mówić do swojej kobiety a nie do mnie troszkę szacunku mi się należy ;) @ Hana_Montana  zacznij traktować wszystkich porówno a nie go ulgowo ;) 
Data i godzina zdarzenia: 20.10.2024 19:15
Miejsce zdarzenia: Chatbox 
Dowody:
Coś od siebie: No co mogę dodać od siebie cały czas sam próbuje prowokować nie jesteś bezkarny kolego drogi ;) 

IMG_0294.png

IMG_0293.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1
  • xD 1

sztooos.gif

• Premium
Premium

@ Hana_Montana  Co tu się odpierdala? Oni piszą między sobą nigdzie im się nie wpierdalam ja piszę swoje i zaraz jakieś prowokację. Cyrk po prostu cyrk. Zaraz dojdziemy do sytuacji, że nic napisać nie będzie można, bo każde słowo będzie prowokacją. Kolejna skarga z dupy. Już nawet nie można napisać, co by się zjadło i na co ma się ochotę, bo przecież to prowokacja. Wybaczcie, ale świat się niekręci wokół was i nie jesteście obiektem moich zainteresowań i wszystko, co napiszę nie jest kierowane do was, tak jak sobie to próbujecie wmówić i na siłę wymusić skargę. I napisałem, że zjadłbym kiełbaskę nawet nie po twojej wiadomości, więc nawet jakbyś chciała to naciągnąć to nie pyknie. I skończcie wmawiać wszystkim, że was zaczepiam, bo od kilku dni mam w was po prostu wyjebane.

Teraz kwestia ogólnego szacunku wy nie szanujecie mnie ja was. Płacę wam tym, czym wy mi płacicie. Krótko.

• Lubię to! 2

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Junior Admin
Junior Admin

Przeglądając ChatBox oraz odnosząc się do samych screenshotów nie zauważyłem żadnych prowokacji ze strony @ SIGMA NetaO w Twoją stronę. Skarga w moim mniemaniu jest napisana bezpodstawnie, co widać po jej treści. Na następny raz proszę o poważne podejście do sprawy i nie rzucanie bezpodstawnych oskarżeń w stronę drugiej osoby, same konkrety.

• Lubię to! 6
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]