Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 20 Listopada 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Twój nick: Cziterka ;3 Nick oskarżonego: @ SIGMA NetaO Powód skargi: Prowokacja Opis sytuacji: Zdaje sobie sprawę ze wzajemne prowokacje nic tutaj nie dadzą ale ewidentnie nasz pan Netao się za bardzo poczuwa co innego jeśli to ja bym go dziś sprowokowała ale no tak nie było i takie teksty to sobie możesz mówić do swojej kobiety a nie do mnie troszkę szacunku mi się należy @ Hana_Montana zacznij traktować wszystkich porówno a nie go ulgowo Data i godzina zdarzenia: 20.10.2024 19:15 Miejsce zdarzenia: Chatbox Dowody: Coś od siebie: No co mogę dodać od siebie cały czas sam próbuje prowokować nie jesteś bezkarny kolego drogi 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 @ Hana_Montana Co tu się odpierdala? Oni piszą między sobą nigdzie im się nie wpierdalam ja piszę swoje i zaraz jakieś prowokację. Cyrk po prostu cyrk. Zaraz dojdziemy do sytuacji, że nic napisać nie będzie można, bo każde słowo będzie prowokacją. Kolejna skarga z dupy. Już nawet nie można napisać, co by się zjadło i na co ma się ochotę, bo przecież to prowokacja. Wybaczcie, ale świat się niekręci wokół was i nie jesteście obiektem moich zainteresowań i wszystko, co napiszę nie jest kierowane do was, tak jak sobie to próbujecie wmówić i na siłę wymusić skargę. I napisałem, że zjadłbym kiełbaskę nawet nie po twojej wiadomości, więc nawet jakbyś chciała to naciągnąć to nie pyknie. I skończcie wmawiać wszystkim, że was zaczepiam, bo od kilku dni mam w was po prostu wyjebane. Teraz kwestia ogólnego szacunku wy nie szanujecie mnie ja was. Płacę wam tym, czym wy mi płacicie. Krótko. 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Przeglądając ChatBox oraz odnosząc się do samych screenshotów nie zauważyłem żadnych prowokacji ze strony @ SIGMA NetaO w Twoją stronę. Skarga w moim mniemaniu jest napisana bezpodstawnie, co widać po jej treści. Na następny raz proszę o poważne podejście do sprawy i nie rzucanie bezpodstawnych oskarżeń w stronę drugiej osoby, same konkrety. 6 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi