Użytkownik Waldas Opublikowano 20 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Nick z CS: Waldas Admin banujący: fgn CZARODZIEJ Serwer:Only dd2 Data zdarzenia: 20 lis 2024 - 19:12:55 Steamid: VALVE_0:4:602761715 Opis sytuacji: Niby obraza ? I kolejny ban ? Jak adminowi się nudzi to niech się zajmie kulturą na mikro a nie daje bana za txt. Pisałem na czacie, ale nie obrażliwe rzeczy może jakieś niedopatrzenie które pisałem. No przepraszam bardzo, ale jak na mikro się odzywają bez kulturki to nie ma problemu ?! Śmiechu warte. Link do bana z amxbans https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 @ fgn CZARODZIEJ wyjaśnij tę sytuację Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 20 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Cutuje "Kurwo jebana" Proszę o sprawdzenie logów z mapki na której dostał bana. Dodatkowo, jak ktoś Cię zabije to zawsze to musisz skomentować lub obrazić. Od dawna mam Cię na oku bo to twój nie 1 ban Odnośnik do komentarza
Użytkownik Waldas Opublikowano 20 Listopada 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 (edytowane) Ale o czym Ty piszesz ! "Kurwo jebana" ? Nigdy tak nie napisałem więc mi nie ściemniaj... Sugerujesz się tym kto mi dał bana co tydzień ? Rozumiem u każdego gracza zdarzy się zapomnieć tak jak pisałem wcześniej, ale zazwyczaj dostaniesz upomnienie i wystarczy, nie koniecznie ban na 1 dzień chodz przeboleje, co do admina Krastolatek jeśli dobrze pamiętam, ale mogę się też mylić dał mi bana na 1 godz. Po czym wbiłem na server po 1.5 godz. I dał mi perma za AB. Dzięki Axelowi który jasno określił że to błąd admina dlatego wolę sytuacje wyjaśnić. I czasami nie sugerować się innymi adminami bo to do niczego dobrego nie prowadzi tylko mieć swoje zdanie i trochę wyrozumiałości dla innych. Pozdrawiam. "Dodatkowo, jak ktoś Cię zabije to zawsze to musisz skomentować lub obrazić. Od dawna mam Cię na oku bo to twój 1 ban" Dobry cytat Edytowane 20 Listopada 2024 przez Waldas Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 @ fgn CZARODZIEJ znajdź to demko na którym obraża i podaj dokładne czasy 24h od momentu zlozenia odwołania Odnośnik do komentarza
Użytkownik Waldas Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 (edytowane) Dobra tak bywa w tej grze że trzeba upomnieć po to są admini, jakoś inni potrafią upominać graczy i wszystko a nie banować od razu bo widział mnie co tydzień od kogo dostałem bana przecież to jest nie logiczne moim zdaniem wstawi demko jeśli tak było to przyznam mu rację i przeproszę. Edytowane 21 Listopada 2024 przez Waldas Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 [Skoczek] [ Gold nova III ] *DEAD* Waldas : srd jebane [Skoczek] [ Gold nova III ] *DEAD* Waldas : yebany kuwa demo: http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2411201902-de_dust2-1732125720-1732126920.zip 10::45 Tutaj moja wina, bo przeczytałem "kurwo jebana" za co przeoraszam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 21 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi