21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 23 Listopada 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 (edytowane) Twój nick: @ Kocham Cie kwiatuszku <3 Nick oskarżonego: @ Krzysiek Powód skargi: ABSURDALNY powód ostrzeżenia / Bezpodstawne ostrzeżenie / nierówne traktowanie użytkowników forum. Opis sytuacji: Young dziamal wrzucił status z gadu gadu ruchania owcy, który skomentowałem słowami "EZ" "GG WP EZ" "ALE TO TY DZWONISZ" skwitowane warnem od Krzyska po którym moje konto zostało zawieszone na tydzień dlatego piszę tą skargę dopiero dzisiaj. Rozłóżmy to sobie Krzysiu specjalnie dla Ciebie bo widzę że masz problem z myśleniem bądź czytaniem albo z angielskim, któryś jednak masz na pewno... Dziamal - Do Natalki (ewidentne prowo) Mój wpis "Łatwo" po angielsku Krzysiu " EASY" (brak urażania kogoś/ prowokacji) Natalka - Nie moja wina że jesteś łatwy (ewidentna obraza w moim kierunku i chęć do tego żebym odpowiedział) "GG WP EZ" Krzysiu razem przez to przejdziemy, ja Ci to przetłumaczę żebyś mógł sobie na spokojnie przemyśleć co ty ojebałeś chłopie XD , to znaczy, [ DOBRA GRA, DOBRZE ROZEGRANE, ŁATWO ] nmzc (brak urażenia/ prowokacji) Natalka coś o płakaniu pisała na co mu odpisałem ze to on dzwoni- co można było zrozumieć, że to on do mnie pisze... ( tutaj w sumie nic się nie dzieje ) No i Young Dziamal na końcu napisał żebym wypierdalał na szczura ( obraza bardzo dużego kalibru) NO I KTO TU KOGO OBRAŻA KRZYSIU BO NAPEWNO NIE JA :] Finalnie dostałem bana na tydzien za to ze chlop mi dal warna za napisanie " EZ GG WP " XDDD @ Trivor @ Hana_Montana serio chcecie takiego gościa nierozgarniętego na admina? No nie wiem jak mam to skomentować bo to jest pojebane ze goscie którzy jawnie mnie obrażają, sobie normalnie piszą bez żadnej kary i chuj nic się nie stało a ja za napisanie " GG WP EZ " dostaje warna no sorry ale nie moge z tego naprawdę Krzysiu zrobiłeś mi tym dzień a nawet w sumie 2 miałem polewkę z tego XD Jak potrzebujesz korków z czytania czy z angielskiego to podbij i sie dogadamy a jak masz robic takie rzeczy to wez sie najpierw zapytaj kogos wyzej bo to porażka chłopcze co ty sobą reprezentujesz .... Data i godzina zdarzenia: 15.11 22:20? Miejsce zdarzenia: Dowody: Coś od siebie: Mocno pojebana akcja XDDDDD Czlowiek specjalnie jest mily i stara sie uwazać bo ma 6 warnów, i nie chce dostać nastepnego a tu chlop mi wywala za cos takiego XDDDDDD EDIT odp: Nie to nie była żadna prowokacja co chyba jasno Ci wytlumaczylem i przetlumaczylem slowka z angielskiego w skardze. byłem swiadomy ile mam warnów, i dlatego totalnie staram sie byc bezkonfliktowy i unikać jakichś awantur.... No ale ze za takie cos dostane warna to się nie spodziewałem XD Czyli co teraz jak sie pojawi jakiś temat to mam siedzieć cicho? to nie mogę się już wypowiedzieć normalnie?? bo każde moje słowo będzie traktowane jako prowokacja? nawet napisanie GG WP EZ/EZ? XDDD EDIT 2>/// dobra okej Krzysiu, czyli idąc twoim tokiem myślenia to są tematy i statusy osób w których moja osoba nie może się wypowiadać? bo tylko i wylacznie moja wypowiedz to prowokacja? " WG CIEBIE TO BYŁA PROWOKACJA" wytlumacz to twoje myślenie mi stary w jakiś inny sposób bo ja tego nie kapuje, nie napisałem nic złego ani prowokującego, czyli co jak teraz Natalka bedzie skladala podanie ogolne dostepnę, i napisze mu nie, popre to argumentami to znowu wyląduje z warnem bo go sprowokowałem? XDD czyli teraz każda moja wypowiedź w jakims kolwiek poscie statusie w którym jest Natalka będzie odbierana jako prowokacja???? to weź mi na priw mordko napisz działy w których moge pisać i osoby których statusy mogę skomentować żeby nie dostać w przyszłości warna od Ciebie Bo widzę że ty tu rządzisz do kogo moge pisać a do kogo nie Edytowane 23 Listopada 2024 przez Kocham Cie kwiatuszku <3 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 23 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Szybko się odniose bo później nie będzie mnie do wieczora i mogę nie zdążyć, ostrzeżenie dostałeś za prowokacje, bo według mnie ewidentnie próbowałeś skłonić Netao do grubszej reakcji, wbijając pod status, w którym został on oznaczony, a że był to okres w którym między wami była napięta sytuacja, moja reakcja była prosta ostrzeżenie za prowokacje, a blokada to już zasługa twoja i tego, że nie dorabiasz warnow. Jeszcze dodam tylko, ze moja decyzja była taka nie inna, nie po tym jednym wpisie "ez" tylko po dwóch kolejnych, w których dalej próbowałeś sprowokować Netao. Dodatkowo dorzucę, że oprócz ciebie, Warna dostał tam również YoungDziamal za tekst w twoją stronę. Tyle ode mnie. //Edit Cytat Czyli co teraz jak sie pojawi jakiś temat to mam siedzieć cicho? to nie mogę się już wypowiedzieć normalnie?? bo każde moje słowo będzie traktowane jako prowokacja? nawet napisanie GG WP EZ/EZ? XDDD Nie będę traktował każdego twojego słowa jako prowokacja, tylko te które będą kierowane konkretnie w daną osobę, a tam specjalnie wbiłeś w status, napisany przez YoungDziamala i prowokowałeś Netao, podkreślam WEDŁUG MNIE, a do prowokacji nie musisz używać wulgarnych słów, więc nie wiem co to ma zaznaczenie, czy prowokujesz w grzeczny sposób czy wulgarny? Cytat EDIT odp: Nie to nie była żadna prowokacja co chyba jasno Ci wytlumaczylem i przetlumaczylem slowka z angielskiego w skardze. Nie musisz mi tłumaczyć słów z angielskiego na polski, bo nie wiem co ich znaczenie ma w stosunku do prowokacji? Nie dostałeś warna za obrazę, tylko prowokacje. Cytat No i Young Dziamal na końcu napisał żebym wypierdalał na szczura ( obraza bardzo dużego kalibru) NO I KTO TU KOGO OBRAŻA KRZYSIU BO NAPEWNO NIE JA :] Pisałem wyżej, również został ukarany wtedy Cytat EDIT 2>/// dobra okej Krzysiu, czyli idąc twoim tokiem myślenia to są tematy i statusy osób w których moja osoba nie może się wypowiadać? bo tylko i wylacznie moja wypowiedz to prowokacja? " WG CIEBIE TO BYŁA PROWOKACJA" wytlumacz to twoje myślenie mi stary w jakiś inny sposób bo ja tego nie kapuje, nie napisałem nic złego ani prowokującego, czyli co jak teraz Natalka bedzie skladala podanie ogolne dostepnę, i napisze mu nie, popre to argumentami to znowu wyląduje z warnem bo go sprowokowałem? XDD czyli teraz każda moja wypowiedź w jakims kolwiek poscie statusie w którym jest Natalka będzie odbierana jako prowokacja???? to weź mi na priw mordko napisz działy w których moge pisać i osoby których statusy mogę skomentować żeby nie dostać w przyszłości warna od Ciebie Bo widzę że ty tu rządzisz do kogo moge pisać a do kogo nie Nie rozumiem jak wydedukowałeś z tego co napisałem, że nie możesz się nigdzie wypowiadać bo będzie to uznawane za prowokacje? Wchodzisz do niego na profil, tylko po to by go zaczepić, właśnie tymi słowami typu "łatwo" itp, dobrze wiedząc w jakim kontekście to wysyłasz, gdybyś nie chciał go sprowokować, to zakończyło by się to na tej jednej wiadomości, a ty dalej kontynuowałeś zaczepki w jego stronę, jako że wiemy jaka była wtedy sytuacja i co się działo po degradacji Neta0, uznałem to za prowokacje i zareagowałem zawczasu, a to że dostałeś blokadę to tylko i wyłącznie wina ilości warnów na twoim koncie, w innym wypadku skończyło by się to tylko na tym warnie. I nie, nie będę cię karał za napisanie "Nie" pod jego podaniem, ba nawet nie wiem jak doszedłeś do takich wniosków, że mogło by się coś takiego wydarzyć Swojego zdania nie zmienia, dla mnie była to próba sprowokowania Neta0, a przy okazji sprowokowales dziamala, resztę pozostawiam osobie, która będzie rozpatrywać tą skargę. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 26 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Po przeanalizowaniu skargi decyzja o warnie dla Ciebie w tym wypadku była niesłuszna a słowa typu łatwo czy GG ez nie były prowokacyjne ani obraźliwe dlatego tego Warna co dostałeś od Krzyśka Ci zdejmuje ,a Krzysiek zostanie poinformowany żeby nie warnowac za takie słowa i takie sytuacje jaka tutaj wynikneła. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłego dnia. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 26 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi