Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Pod Ostrzałem #85 MnX

Przyjaciel <3

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

pod ostrzalem.png

Witam po raz kolejny w serii pt. "Pod Ostrzałem".

W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz grafik @ MnX

Zapytałem kilka osób z forum o opinię/zdanie na temat ww. użytkownika.

Zapraszam do czytania!

Anonim użytkownika nr. 1: ---> 

MnX znam już dość długo. Miałem z nim bardzo dobry kontakt przed jego rezygnacją. Obiecał, że ogarnie życie i wróci, i tak się stało brawo dla niego! Widać, że jest pracowity i ambitny, chce robić wszystko jak najlepiej, i to się chwali.

Anonim użytkownika nr. 2: --->

Wydaje się miłą i sympatyczną osobą, która pomaga na tyle ile jest w stanie. Nie mam do powiedzenia za wiele, bo nie miałam przyjemności z nim konwersować, ale może kiedyś się to zmieni :D.

Anonim użytkownika nr. 3: --->

Dobry grafik, ponad przeciętnie aktywny na forum, angażuje się nie tylko w swój dział.

Anonim użytkownika nr. 4: --->

No co krótko chłopak dobrze robi dobrze wszystko nadzoruje wszystko dobrze leci i jest git z fartem.

Anonim użytkownika nr. 5: --->

Hmmm... Kurcze nie znam go aż tak dobrze, aczkolwiek wydaję się być osobą bardzo sympatyczną jak i dobrą. Myślę, że nie ma z nim problemu zawsze idzie z nim popisać na strefoboxie czy nawet pożartować, nic dodać nić ująć. W dodatku dobry grafik :D.

Anonim użytkownika nr. 6: --->

Cóż mogę o nim powiedzieć. Chłopak ogólnie w porządku można z nim popisać poważnie czy pożartować, jedyny minus - mieszka w Płocku :tf:.

Dobrze się spisuje jako grafik, również kiedy był naczelnym jego praca była bardzo dobra. Niestety teraz naczelnym jest jakiś solówkarz :tf: i Mnx niestety został na zwykłym grafiku. Może to się zmieni :xdd: . Ale dobrze, że wrócił :pepolove:.

Anonim użytkownika nr. 7: --->

W porządeczku mordeczka. Robi dobrą robotę jako grafik i ogółem gość godny zaufania jak dla mnie  

Anonim użytkownika nr. 8: --->

Nie znam chłopa, bo dołączyłem w momencie gdy on już rezygnował, więc za dużo nie powiem, po tych powiedzmy dwóch/trzech tygodniach jak wrócił powiem tyle, że ma "chęci", przynajmniej jak na aktualny krótki metraż od powrotu, wydaje się sympatyczny i widzę, że podchodzi do każdego bezkonfliktowo, no i w sumie na koniec dodam że jest strasznie chaotyczny. Pozdrawiam!

Anonim użytkownika nr. 9: --->

MnX wydaje się być ciepłą, miłą i sympatyczną osobą, dobry z niego grafik, ma bardzo ładne prace na forum widać jak się stara. 

Anonim użytkownika nr. 10: --->

MnX wydaje się bardzo sympatyczną osobą, w swoje prace wkłada na prawdę dużo serca. Za bardzo spamują razem z Pumą na sb i to tyle co mogę powiedzieć na jego temat :P.

• Lubię to! 4
  • Super 5
  • VIP
VIP

No szczerze nie spodziewałem się, dziękuje wszystkim za miłe słowa w moim kierunku  :Pepopogerslove:

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

:geremekok:

• Lubię to! 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Księżniczka

Plusiczek leci 

• Lubię to! 2

sztooos.gif

• Stały Bywalec

++++

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• 2 miesiące temu...
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]