Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Witam po raz kolejny w serii pt. "Pod Ostrzałem". W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz grafik @ MnX Zapytałem kilka osób z forum o opinię/zdanie na temat ww. użytkownika. Zapraszam do czytania! Anonim użytkownika nr. 1: ---> MnX znam już dość długo. Miałem z nim bardzo dobry kontakt przed jego rezygnacją. Obiecał, że ogarnie życie i wróci, i tak się stało brawo dla niego! Widać, że jest pracowity i ambitny, chce robić wszystko jak najlepiej, i to się chwali. Anonim użytkownika nr. 2: ---> Wydaje się miłą i sympatyczną osobą, która pomaga na tyle ile jest w stanie. Nie mam do powiedzenia za wiele, bo nie miałam przyjemności z nim konwersować, ale może kiedyś się to zmieni . Anonim użytkownika nr. 3: ---> Dobry grafik, ponad przeciętnie aktywny na forum, angażuje się nie tylko w swój dział. Anonim użytkownika nr. 4: ---> No co krótko chłopak dobrze robi dobrze wszystko nadzoruje wszystko dobrze leci i jest git z fartem. Anonim użytkownika nr. 5: ---> Hmmm... Kurcze nie znam go aż tak dobrze, aczkolwiek wydaję się być osobą bardzo sympatyczną jak i dobrą. Myślę, że nie ma z nim problemu zawsze idzie z nim popisać na strefoboxie czy nawet pożartować, nic dodać nić ująć. W dodatku dobry grafik . Anonim użytkownika nr. 6: ---> Cóż mogę o nim powiedzieć. Chłopak ogólnie w porządku można z nim popisać poważnie czy pożartować, jedyny minus - mieszka w Płocku . Dobrze się spisuje jako grafik, również kiedy był naczelnym jego praca była bardzo dobra. Niestety teraz naczelnym jest jakiś solówkarz i Mnx niestety został na zwykłym grafiku. Może to się zmieni . Ale dobrze, że wrócił . Anonim użytkownika nr. 7: ---> W porządeczku mordeczka. Robi dobrą robotę jako grafik i ogółem gość godny zaufania jak dla mnie Anonim użytkownika nr. 8: ---> Nie znam chłopa, bo dołączyłem w momencie gdy on już rezygnował, więc za dużo nie powiem, po tych powiedzmy dwóch/trzech tygodniach jak wrócił powiem tyle, że ma "chęci", przynajmniej jak na aktualny krótki metraż od powrotu, wydaje się sympatyczny i widzę, że podchodzi do każdego bezkonfliktowo, no i w sumie na koniec dodam że jest strasznie chaotyczny. Pozdrawiam! Anonim użytkownika nr. 9: ---> MnX wydaje się być ciepłą, miłą i sympatyczną osobą, dobry z niego grafik, ma bardzo ładne prace na forum widać jak się stara. Anonim użytkownika nr. 10: ---> MnX wydaje się bardzo sympatyczną osobą, w swoje prace wkłada na prawdę dużo serca. Za bardzo spamują razem z Pumą na sb i to tyle co mogę powiedzieć na jego temat . 4 5 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 24 Listopada 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 No szczerze nie spodziewałem się, dziękuje wszystkim za miłe słowa w moim kierunku 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 2 Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 24 Listopada 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Plusiczek leci 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Listopada 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 ++++ 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi