Użytkownik Agresywny MisieQ Opublikowano 7 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Hej ! Mam na imię Michał, mam 15 lat ( 12 lutego ), pochodzę z województwa Lubelskiego i Interesuję się Motoryzacją oraz Informatyką a w szczególności składaniem i naprawianiem komputerów lub laptopów. Można mnie spotkać na serwerze CS:GO Mod pod nickiem "Odpalona Pati ;*" Taki nick ponieważ gram na koncie przyjaciółki która rzadko kiedy gra w CS'a Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4CI3K Opublikowano 7 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Siema Babski nick szacunku chodź gra facet, 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Witamy 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Heej Agresywno odpalona Patii xdd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 7 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Hej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 7 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 hejka 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 7 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Siema! 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 7 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Siemanko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 siemanko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam ciebie ja Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Ciebie to ja kojarzę z innego forum. HEJECZKA Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi