Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Krzysiek

Błaszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick: Błaszczyk 
Nick oskarżonego: @ Krzysiek
Powód skargi: Robienie wszystkiego po za plecami.
Opis sytuacji:A więc tak,zwyzywałem tego nastolatka bo mnie zaatakował pierwszy, dostałem blokadę na czatboxa od @ MnX na 3h, i druga blokadę to znaczy podwyższenie swojej kary Krzysiu mi podwyższył na 6h :O, a w ogóle nie dał notki z tym że zostało coś przedłużone, skoro się tak bawimy to proszę o ukaranie tego o to testowego junior admina.

Napisałem na typa skargę, i typ mnie blokuje na czatboxie, bo jego zołnierzyk wszedł i go popiera, i wtrąca się w rozmowe ..... Co to ma być ?
Data i godzina zdarzenia:Wczoraj
Miejsce zdarzenia:CzatBox
Dowody:Jest wszystko udokumentowane.
Coś od siebie:Nic dodać nic ująć.

Edytowane przez Błaszczyk
  • MnX zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Krzysiek
  • Zasłużony

Nic dodać nic ująć, dostał blokade od MnX, a że stwierdziłem, że była zbyt łagodna jak dla tego gagatka to ją przedłużyłem, warna informacyjnego nie dałem fakt gdyż nie widziałem sensu by w przeciągu kilkunastu minut wysyłać kolejnego, skoro dostał informację wcześniej co odwalił.

Napisał do mnie na PW dlaczego nie ma tej informacji, to mu wyjaśniłem, ale że Pan Błaszczyk ma ego bardzo wysoko ulokowane, to zaczął mnie szantażować, że albo go przeproszę albo pisze skargę, więc dałem mu linka do tego działu.

Czy powinienem wysłać mu informacje? - Tak

Czy Błaszczyk wymusi na mnie przeprosiny? - Nie

Resztę pozostawiam wyższym stopniem ode mnie.

@ Błaszczyk wrzuć screeny z rozmowy, bo ja niestety już ja opuściłem, nie ma to związku z tematem, ale jestem ciekaw czy wrzucisz :tf:

• Lubię to! 1
  • WTF 1

• Premium
Premium

Gdzie ci napisałem że albo mnie przeprosisz albo piszę skargę ? XD Napisałem że może by wypadało przeprosić, i zapominamy o sytuacji. :kekw::facepalm:

Edytowane przez Błaszczyk
  • LEGENDA

Administrator upomniany, skarga traktowana bardziej jako informacja dla nas niż skarga( gdzie szło to wyjaśnij inaczej no ale cóż ) dot.  Brak informacji o nałożenia dłużej kary niż otrzymanej jako pierwszej. 

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]