Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) Twój nick: Błaszczyk Nick oskarżonego: @ Krzysiek Powód skargi: Robienie wszystkiego po za plecami. Opis sytuacji:A więc tak,zwyzywałem tego nastolatka bo mnie zaatakował pierwszy, dostałem blokadę na czatboxa od @ MnX na 3h, i druga blokadę to znaczy podwyższenie swojej kary Krzysiu mi podwyższył na 6h :O, a w ogóle nie dał notki z tym że zostało coś przedłużone, skoro się tak bawimy to proszę o ukaranie tego o to testowego junior admina. Napisałem na typa skargę, i typ mnie blokuje na czatboxie, bo jego zołnierzyk wszedł i go popiera, i wtrąca się w rozmowe ..... Co to ma być ? Data i godzina zdarzenia:Wczoraj Miejsce zdarzenia:CzatBox Dowody:Jest wszystko udokumentowane. Coś od siebie:Nic dodać nic ująć. Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Nic dodać nic ująć, dostał blokade od MnX, a że stwierdziłem, że była zbyt łagodna jak dla tego gagatka to ją przedłużyłem, warna informacyjnego nie dałem fakt gdyż nie widziałem sensu by w przeciągu kilkunastu minut wysyłać kolejnego, skoro dostał informację wcześniej co odwalił. Napisał do mnie na PW dlaczego nie ma tej informacji, to mu wyjaśniłem, ale że Pan Błaszczyk ma ego bardzo wysoko ulokowane, to zaczął mnie szantażować, że albo go przeproszę albo pisze skargę, więc dałem mu linka do tego działu. Czy powinienem wysłać mu informacje? - Tak Czy Błaszczyk wymusi na mnie przeprosiny? - Nie Resztę pozostawiam wyższym stopniem ode mnie. @ Błaszczyk wrzuć screeny z rozmowy, bo ja niestety już ja opuściłem, nie ma to związku z tematem, ale jestem ciekaw czy wrzucisz 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 2 Grudnia 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) Gdzie ci napisałem że albo mnie przeprosisz albo piszę skargę ? XD Napisałem że może by wypadało przeprosić, i zapominamy o sytuacji. Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Grudnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Administrator upomniany, skarga traktowana bardziej jako informacja dla nas niż skarga( gdzie szło to wyjaśnij inaczej no ale cóż ) dot. Brak informacji o nałożenia dłużej kary niż otrzymanej jako pierwszej. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Grudnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi