Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Administracja forum

szynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Wypowiem się jako pierwszy. Fakt, faktem - w ostatnim czasie blokady na sb w stronę Błaszczyka leciały od innych osób, lecz też miałem wcześniej doczynienia z wyżej wymienionym użytkownikiem. 

2 godziny temu, szynka napisał(a):

Pytanie bezpośrednio do Administracji/moderacji forum, czy osoba która jest notorycznie blokowany nie powinna ponosić surowszej kary?

Tak, taka osoba na ogół powinna ponosić surowsze kary na tle innych osób (z wyjątkami osób o podobnych wybrykach czy podobnej ich częstotliwości). Oczywiście nie w każdym przypadku taki użytkownik musi od razu wylatywać na niewiadomo ile czasu, bo będzie to zawsze zależne od słów czy po prostu obelg/niemiłych słów rzuconych na chacie. Myślę, że każdy zrozumie o co mi chodzi.

//

Biorąc pod uwagę sam kontekst tej "przepychanki" na sb, poprzednie blokady - w moim mniemaniu powinno to wyglądać inaczej. Mianowicie w tym przypadku zastanowił bym się nad blokadą na min. 24h + ostrzeżenie/a. Tymbardziej, że reakcje miały być surowsze i chat miał być uważniej monitorowany. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie na ten temat, każdy może uważać inaczej. Do reszty niech odniosą się chłopaki. Tyle ode mnie :mlady:.

• Lubię to! 4
  • VIP
VIP

To ja też się wypowiem i też powiem szczerze, @ Błaszczyk otrzymał ode mnie 3H dlatego iż poleciałem po taryfikatorze kar nie zważając i bez zapoznania ile ten Pan miał już ostrzeżeń, przyznaje się bez bicia, że popełniłem błąd bez wcześniejszych oględzin dałem tak niską karę bo nie oszukujmy się zasługiwał na więcej po tym co zrobił. Skarga w moim odczuciu słuszna jak najbardziej przynajmniej na moją osobę i nie ma sensu się tłumaczyć. Za następne takie przewinienia karany będzie dużo surowiej bo jak widać małe kary w ogóle nie działają i wciąż powtarzane są złe czyny. Pozdrawiam @ szynka !

• Lubię to! 1
  • LEGENDA

Dziękujemy za zgłoszenie sytuacji,administracja wraz z moderacją otrzymała litanie od de mnie na grupie, będą bardziej zwracali uwagę na otrzymane warny osoby łamiącej regulamin, myślę że sytuacja się nie powtórzy a jeśli się powtórzy to będziemy inaczej wyciągać z tego konsekwencję. Bardzo przepraszam w imieniu całej administracji oraz moderacji. 

• Lubię to! 5

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]