Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - tak.

tak.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: tak.
Imię: Adrian
Wiek (dokładna data): 25.07.99
SID: STEAM_0:0:459560376
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko powiedzieć, ale tak do 6 godzin myślę, że dałoby radę :)
Opisz siebie: Mam na imię Adrian, interesuję się piłką nożną, komputerami oraz samochodami, lecz teraz akurat na te przyjemności czasu nie ma, bo trzeba z córą siedzieć :D A no dodam jeszcze, że mam 3-miesięczną córkę o imieniu Mia, która daje momentami w kość (jak to płeć żeńska). Od 4 lat mieszkam za granicą w Niemczech i pracuje przy składowaniem zamówień na sklepy spożywcze :D Całkiem fajna robota, ale idzie się tam nabiegać, żeby swoje zrobić.
Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą sprawiedliwą i obiektywną, zawsze staram się podejmować decyzje na podstawie faktów, a nie uprzedzeń. Moje umiejętności w pracy zespołowej oraz komunikacji sprawiają, że łatwo współpracuję z innymi graczami. Mam również doświadczenie w administracji serwerami, więc wiem jak to działa. A dodatkowo wiemy, że miejsce się zwolniło. Jako admin DD2 sądzę, że dobrze się sprawuje i przez to chciałbym spróbować czegoś więcej.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8
Kontakt: steam/fb.

Axel
Axel,

pw- test

• Lubię to! 1
  • Super 2

tak_gala.gif

• Zasłużony

Aktywność jest, bezkonfliktowość jest, a w dodatku wydajesz się dość opanowaną i spokojną osobą, więc zastrzeżeń nie mam żadnych co do twojej osoby. Przynajmniej z mojego punktu widzenia problemów z tobą nie było żadnych ;). 

Wiadomo wszystko wyjdzie po testowych demkach ( o ile takowe otrzymasz ), ale obecnie jestem za daniem szansy. 

Jestem na tak. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

• VIP
VIP

Też będę na tak

+ Aktywność

+ Niekonfliktowy

+ AMXX

Powodzenia! :mlady:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Po przemyśleniu nie ma aż takiego dużego ruchu aktualnie w UBT a potrzebujemy kogoś kto już na prawdę ogarnia daną rolę no i niestety test nie poszedł Ci najlepiej, aczkolwiek nie poddawaj się i zapraszamy ponownie w przyszłości 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]