Użytkownik tak. Opublikowano 2 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: tak. Imię: Adrian Wiek (dokładna data): 25.07.99 SID: STEAM_0:0:459560376 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko powiedzieć, ale tak do 6 godzin myślę, że dałoby radę Opisz siebie: Mam na imię Adrian, interesuję się piłką nożną, komputerami oraz samochodami, lecz teraz akurat na te przyjemności czasu nie ma, bo trzeba z córą siedzieć A no dodam jeszcze, że mam 3-miesięczną córkę o imieniu Mia, która daje momentami w kość (jak to płeć żeńska). Od 4 lat mieszkam za granicą w Niemczech i pracuje przy składowaniem zamówień na sklepy spożywcze Całkiem fajna robota, ale idzie się tam nabiegać, żeby swoje zrobić. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą sprawiedliwą i obiektywną, zawsze staram się podejmować decyzje na podstawie faktów, a nie uprzedzeń. Moje umiejętności w pracy zespołowej oraz komunikacji sprawiają, że łatwo współpracuję z innymi graczami. Mam również doświadczenie w administracji serwerami, więc wiem jak to działa. A dodatkowo wiemy, że miejsce się zwolniło. Jako admin DD2 sądzę, że dobrze się sprawuje i przez to chciałbym spróbować czegoś więcej. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8 Kontakt: steam/fb. Axel, 3 Grudnia 2024 pw- test 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Aktywność jest, bezkonfliktowość jest, a w dodatku wydajesz się dość opanowaną i spokojną osobą, więc zastrzeżeń nie mam żadnych co do twojej osoby. Przynajmniej z mojego punktu widzenia problemów z tobą nie było żadnych . Wiadomo wszystko wyjdzie po testowych demkach ( o ile takowe otrzymasz ), ale obecnie jestem za daniem szansy. Jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 3 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Też będę na tak + Aktywność + Niekonfliktowy + AMXX Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Po przemyśleniu nie ma aż takiego dużego ruchu aktualnie w UBT a potrzebujemy kogoś kto już na prawdę ogarnia daną rolę no i niestety test nie poszedł Ci najlepiej, aczkolwiek nie poddawaj się i zapraszamy ponownie w przyszłości 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi