Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - tak.

tak.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6
Nick: tak.
Imię: Adrian
Wiek (dokładna data): 25.07.99
SID: STEAM_0:0:459560376
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko powiedzieć, ale tak do 6 godzin myślę, że dałoby radę :)
Opisz siebie: Mam na imię Adrian, interesuję się piłką nożną, komputerami oraz samochodami, lecz teraz akurat na te przyjemności czasu nie ma, bo trzeba z córą siedzieć :D A no dodam jeszcze, że mam 3-miesięczną córkę o imieniu Mia, która daje momentami w kość (jak to płeć żeńska). Od 4 lat mieszkam za granicą w Niemczech i pracuje przy składowaniem zamówień na sklepy spożywcze :D Całkiem fajna robota, ale idzie się tam nabiegać, żeby swoje zrobić.
Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą sprawiedliwą i obiektywną, zawsze staram się podejmować decyzje na podstawie faktów, a nie uprzedzeń. Moje umiejętności w pracy zespołowej oraz komunikacji sprawiają, że łatwo współpracuję z innymi graczami. Mam również doświadczenie w administracji serwerami, więc wiem jak to działa. A dodatkowo wiemy, że miejsce się zwolniło. Jako admin DD2 sądzę, że dobrze się sprawuje i przez to chciałbym spróbować czegoś więcej.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8
Kontakt: steam/fb.

Axel
Axel,

pw- test

• Lubię to! 1
  • Super 2

tak_gala.gif

• Zasłużony

Aktywność jest, bezkonfliktowość jest, a w dodatku wydajesz się dość opanowaną i spokojną osobą, więc zastrzeżeń nie mam żadnych co do twojej osoby. Przynajmniej z mojego punktu widzenia problemów z tobą nie było żadnych ;)

Wiadomo wszystko wyjdzie po testowych demkach ( o ile takowe otrzymasz ), ale obecnie jestem za daniem szansy. 

Jestem na tak. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

• VIP
VIP

Też będę na tak

+ Aktywność

+ Niekonfliktowy

+ AMXX

Powodzenia! :mlady:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

Po przemyśleniu nie ma aż takiego dużego ruchu aktualnie w UBT a potrzebujemy kogoś kto już na prawdę ogarnia daną rolę no i niestety test nie poszedł Ci najlepiej, aczkolwiek nie poddawaj się i zapraszamy ponownie w przyszłości 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]