VIP MnX Opublikowano 2 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Nick: @ MnX Doświadczenie(1-6): 3 Opis pracy: Layout pod forum, od początku do końca moje wzorowane na największych projektach Nie jestem mistrzem, więc możecie przymknąć oko To mój jakiś 6 layout tego typu Nie jeste to żadna reklama bo taka sieć nie istnieje Ciągle się uczę i chyba idzie coraz lepiej Praca: @ Anox poprawki wleciały + nowy panel boczny Anox, 3 Grudnia 2024 Teraz petarda 3 3 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 2 Grudnia 2024 Miss Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Kurcze fajne to , podoba mi się 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 29 minut temu, BRINA napisał(a): Kurcze fajne to , podoba mi się 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Grudnia 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Bardzo ładna jak na taki staż. Ale moje oko wychwyciło kilka niedociągnięć - moim zdaniem za bardzo spłaszczone takie jajowate te ikony ale tak mi się może wydawać tylko to ministats bardziej bym jakoś wyśrodkował lub dołożył informacje w stylu najnowszego użytkownika forum Tak wszystko git. MnX, 2 Grudnia 2024 Pozwolę sobie użyć notatki, co do pierwszego to niestety nie zauważyłem tego i pewnie przez przypadek kliknęła mi się warstwa i przesunąłem, tak masz rację z tym jajem nie "wymierzyłem tego dobrze" poprawkę zrobię, co do statsów miałem taki plan akurat zrobiłem miejsce tam, ale na oko mi się wydawało, że tak lepiej, jednakże zgadzam się z Tobą mogłem dodać Dzięki za opinie 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Grudnia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Wow 😍 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 4 Grudnia 2024 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi