Lotencjusz Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Rozmawiają dwaj koledzy: – Mój pies, jak wraca ze spaceru, to naciska nosem o dzwonek, żeby mu otworzyć drzwi – tak go wyszkoliłem. – Mój nie musi, ma swoje klucze. Idzie Czerwony Kapturek przez las do babci i myśli: - Oj żeby tylko nie spotkać wilka, bo jak mówiła babcia pewnie mnie zgwałci. Nagle z krzaków wyskakuje wilk. Czerwony Kapturek przerażony tym, co się zaraz stanie, powoli ściąga majtki, a wilk na to: - Co ty, co ty... srać przyszłaś? - Dawaj koszyczek! Siedzi facet w teatrze i nagle czuje okropny smród. Stuka faceta siedzącego przed nim i się pyta: - Przepraszam, czy pan się zesrał? - Tak, a o co chodzi? Jasiu bawi się swoją kolejką. - Ku*wa wsiadać, k%!@a wysiadać! Tato usłyszał to z sąsiedniego pokoju. - Jasiu, jeśli jeszcze raz przeklniesz przez godzinę zabiorę ci twoją kolejkę. 5 minut - nic. 10 minut - nic. 20 minut - nic. 40 minut - nic. 60 minut - nic. 60 minut i sekunda: - Kur*wa wsiadać!! Wsiadać szybko, bo przez tego sku*wysyna mamy godzinę opóźnienia!!! Bolek i Lolek śpią w namiocie nagle Bolek pyta Lolka: Lolek – walisz konia? Tak To wal swojego Edytowane 4 Grudnia 2024 przez Lotencjusz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi