Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 {Q&A} @ MnX [O] Niestety nie mam ale będę robić prawko [O] Hmm myślę że to dzięki mojemu bratu mam pasję do cska [O] Na temat administracji to ja się nie będę wypowiadać ( Jest okej) [O] Tak mam 2 siostry i dwóch braci [O] Zależy na co przyjdzie mnie ochota to zjem @ Paweł Szmit [O] 21 [O] W Biurze Marketingu [O] „Sukces to idąc od porażki do porażki bez utraty entuzjazmu.” Zawsze się tym kieruje [O] Totalnie nie interesuje mnie to więc nie wiem jak odpowiedzieć [O] Słone @ FunnyPuma [O[ Tak Pieska [O] Pomysł na nick hmm jak mam być szczera to kiedyś CZITOWAŁAM No i tak się wziął pomysł na nick XD [O] Ponieważ lubię grać na DD2 a strefa to akurat myślę dobre forum [O] Siatkówka i Piłka Nożna [O] O kurde oczywiście że tak jest tu kilka osób na moim celowniku do strzału [O] Około 6 lat ale + przerwa [O] Francja [O] HISZPANIA TO BĘDZIE MOJE MIEJSCE Nominuję @ MnX Bierz to XD K0NKRET, 5 Grudnia 2024 Edytuj post i nominuj kolejna osobę! 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2025 @ MnX przyjmujesz nominacje? MnX, 2 Stycznia 2025 Tak Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi