>> AXIS << Opublikowano 5 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Nick: >> AXIS << Data i Godzina: 05 gru 2024 - 18:35:11 u mnie 17:35. 11 bo mieszkam w UK. Link do bana: Nie wiem nawet które to link do bana bo nie wiem, więc wrzucę całość: Nick>> AXIS << SteamID VALVE_0:4:466884285 SteamCommunity ID76561198894034302 Adres IP Ukryty Typ BanaSteamID Powód Bana Wstaw screeny na www.strefaskilla.pl Wykonano 05 gru 2024 - 18:35:11 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez DiaBeL Steam ID Admina Ukryty Link do SS: https://easyupload.io/xlvvj7 Piszę po raz kolejny ponieważ poprzednia prośba została odrzucona z powodu iż SS były modyfikowane to już wyjaśniam: Gdy ściągnąłem owe SS-y na pulpit zmieniło mi automatycznie godzinę modyfikacji ja nic z tym nie robiłem. Za pierwszym razem zle wrzuciłem SS-y zapominając o spakowaniu SS-ów do pliku RAR... Gram na tych serwerach prawie 7/8 lat i nigdy nie używałem żadnych czitów i nie mam zamiaru... nawet nie wiem jak to w ogóle się robi bo mnie to nie interesuje... Mam na tym serwerze mnóstwo znajomych którzy bardzo dobrze mnie znają i wiedzą, że nie gram na żadnych czitach z resztą jakie ja mam KD i jak ja w ogóle gram jestem słabym graczem czasami się uda wygrać mapę bo każdy BOT tak ma, że coś tam czasami wyjdzie.... Jaki byłby sens w ogóle używać czitów nie poprawiając swoich statystyk przez 7 lat tylko mając takie same albo gorsze... Przychodzę na ten serwer żeby się rozerwać i pogadać czy pośmiać się z innymi graczami których bardzo lubię a wiem, że Oni zawsze poprawią mi humor. Bardzo proszę o Pozytywne Rozpatrzenie mojego odwołania oraz o UB. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Kierowałem się tutaj skompresowaniem ssów, ale najprawdopodobniej ze strony serwera coś nawaliło. Przepraszam za kłopot i wracaj do gry. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi