Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam gdyż obecny opiekun dostał degrada postanowiłem sprubować NIE WIEM CZY OBECNIE REKRUTACJA (ON) Imię : Patryk Wiek :26 Staż na forum :https://www.gametracker.com/player/SECURITY %3AD/54.36.186.16:27045/b/ wiem to może nie zbyt wiele ale da się nadrobić. Wiedza na temat serwera [0/10]: 7/8 Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8/9 Serwer: ONLY AWPDlaczego ty? : Chciałbym pomóc serwerowi oraz właścicielowi w prowadzeniu porządku na serwerze oraz jak i na forum nie wiem co można jeszcze dodać liczę na pozytywne rozpatrzenie jakby kogoś uraziło te podanie lub nie ma rekrutacji to przepraszam Kontakt: gg/steam/fb/nr tel mogę dać no problem Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Na TAK -Gt ale nadrobi +wiek +amx +ogarniety +kontakt 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Heh, podeślij mi na PW dowód tożsamości, bo aż mi chce mi się wierzyć, że masz 26 lat "sprubować" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 6 minut temu, AdeK napisał: Heh, podeślij mi na PW dowód tożsamości, bo aż mi chce mi się wierzyć, że masz 26 lat "sprubować" No problemos xd spróbować xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 15 minut temu, AdeK napisał: Heh, podeślij mi na PW dowód tożsamości, bo aż mi chce mi się wierzyć, że masz 26 lat "sprubować" @AdeK sprawdź pw i akceptuj na steam davwich638 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dam1 ♿ ? Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jestem zwykłym chłopkiem, ale dorzucę swoją opinię. Na nie, bo: Ortografia 8/9? Już w samym podaniu banalny błąd Jesteś graczem codmoda, na awp robisz 10minut dziennie, mało jak na admina Przeglądając skargi na Ciebie wydaje mi się, że wiek z dowodu nie idzie w parze z tym co siedzi Ci w główce: #1 #2 Musisz się w chuj wysilić, by się nie pomylić W chuj hajsu kosztuje dziś, by się zarobić Musisz tak robić, by się dorobić Musisz to znać jak to zrobić, by ze wszystkim wyrobić Musisz się odważyć, musisz to w chuj wyważyć Strzec się straży, w piekle będziesz się smażył Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi