Użytkownik∙ Kacperek. Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: Kacperek. Imię: Kacper Wiek: 22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie , nie posiadam Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): GameTracker.com - Player Page for Kacperek-.urlhttps://www.gametracker.com/player/Kacperek./54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Każda para rąk się przyda w administracji , może mam mało godzinek zarówno 18 , ale szybko to się wyklepie. Chciałbym pomóc w rozwoju serwera , pomóc Adminom na serwerze zwalaczać cheaterów , mam nadzieję że jedna szansa może i by się należała , gram wieczorami tak naprawdę jak admin jest potrzebny bo ktoś wchodzi odpalony to nie ma go w nocnych porach , mam nadzieje ze podanie zostanie mile rozpatrzone , a godzinki to podbije Kontakt: Steam,gg,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak zapoznalem sie. Edytowane 7 Grudnia 2024 przez Kacperek. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Obecnie na NIE - jakość nie kojarze Cie z servera. Dopiero dzisiaj jak dodałeś mnie do znajomych - piszesz o jakimś vote ze chcesz inna mape (świąteczna) + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 7 Grudnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na chwilę obecną jestem na nie. - Słaba aktywność - Podanie pisane na kolanie - Nie widzę, abyś coś zgłaszał na u@ Daj się poznać i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Na NIE - Nie kojarzę cię tak samo jak pewnie połowa serwera - gt - podanie pisane od niechcenia Edytowane 7 Grudnia 2024 przez tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na nie, nowy gracz i od razu podanie, na czacie jak i na u@ udzielasz się bardzo rzadko, pograj trochę więcej i spróbuj ponownie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 7 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Jestem na Nie , rzadko widuje na serwerze .. -Gt + Wiek Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 7 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Jestem na Nie , rzadko widuje na serwerze .. -Gt + Wiek Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 7 Grudnia 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Jestem na NIE -GT +Wiek +AMX Daj sie poznac pograj dluzej i napisz ponownie podanie Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 7 Grudnia 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Jestem na Nie: - nie znam Cię - gt - zgłaszasz jakieś dziwne rzeczy na u@ + wiek Daj się poznać, pograj trochę dłużej i wracaj z nowym podaniem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papson26 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 NIE jakoś cię nie widziałem jeszcze, daj sie poznac +wiek -amx -gt Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na nie - Aktywność, dosyć słaba - Podanie tutaj leży, czasem warto się postarać bo na to też większość patrzy + Wiek Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na Nie -GT - aktywność nie znam cię a też gram wieczorami -podanie + Wiek Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 7 Grudnia 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Na nie mamy dużo adminów - mało cię znam jakoś pograj z nami dłużej + amx + wiek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi