Piekielny DiaBeL Opublikowano 7 Grudnia 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Twój nick: @ DiaBeL Nick oskarżonego: @ fgn CZARODZIEJ IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 07.12.2024 - 16:38:28 Powód skargi: Ban Administratora Opis sytuacji: Wracałem z zielonych po pake gdzie napotkalem @ tak. i zaczelismy sie bic bo czym dostałem bana za respa. Czas akcji podany jest w Dacie bana. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): megawrzuta.pl/clvfkswn Polecam rownież zapoznać sie @ fgn CZARODZIEJ z zasadami regulaminu. Edytowane 7 Grudnia 2024 przez DiaBeL 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 7 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Tak samo siedziałem na spekcie bo poszedłem zajarać, nie było mnie 2/3 minuty, i mnie wyrzucił .... Ty, a co ty jesteś jakimś księciem że muszę ci się tłumaczyć gdzie idę ?, jak siedzę na nim 2/3 min ? Edytowane 7 Grudnia 2024 przez Błaszczyk Krzysiek, 7 Grudnia 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Biłeś sie na respie długo za długo. @ tak. moze potwierdzić. CT was zraszowało przez B na respa TT. Umiesz chociaż napisać czas akcji na demie?. Fakt paka była przed trupem ale są inne drogi do niej.... @ Błaszczyk pisałęm do Ciebie na U@ ale nie odpisywałes. Mielismy nie nabijac h na specie. Nic nie pisalem ze idziesz zapalic 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 7 Grudnia 2024 Autor Piekielny Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Fakt są dwie drogi ale wybrałem ta drogę bo może mi było wygodniej i słyszałem ich ze idą to poszedłem na nich wsztko jest na demku ty pewnie byś wybrał tą druga drogę xD Może i nie umiem podać czasu bo jestem starej daty Ale w przeciwieństwie do ciebie znam regulamin nie pozdrawiam tyle odemnie czekamy na decyzje administracji wyzszą ranga Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Panowie ja bym napisał tak, jak macie się kłócić o takie pierdoły na forum.. to szkoda słów. Co do owych sytuacji powinniście po prostu napisać do siebie na priv analizować demko, jak już.. i nie robić jakiś skarg na siebie.. tak pokrócę od mnie. ( Jesteście w jednym team strefy) Krzysiek, 7 Grudnia 2024 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 3. Admin nie ma prawa zbanować innego admina - wszelkie podejrzenia, skargi, niewłaściwe zachowania mają być zgłaszane opiekunom serwera. Różnice zdań admini rozstrzygają prywatnie, poza serwerem, w ostateczności zgłaszają je Opiekunom serwera. Jeżeli widzisz że dany admin łamie regulamin zgłaszasz to do mnie lub do Hany, nie możesz zbanować admina, skarga zostaje przyjęta a czarodziej dostaje +1 do dziennika 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi