Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] ONLY DD2 - fgn CZARODZIEJ

DiaBeL

Rekomendowane odpowiedzi

• Piekielny

Twój nick: @ DiaBeL
Nick oskarżonego: @ fgn CZARODZIEJ
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 07.12.2024 - 16:38:28
Powód skargi: Ban Administratora 
Opis sytuacji: Wracałem z zielonych po pake gdzie napotkalem @ tak.  i zaczelismy sie bic bo czym dostałem bana za respa. 
Czas akcji podany jest w Dacie bana.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): megawrzuta.pl/clvfkswn
Polecam rownież zapoznać sie @ fgn CZARODZIEJ z zasadami regulaminu.

Edytowane przez DiaBeL
  • Lubię to! 1
  • xD 1

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Krzysiek zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - fgn CZARODZIEJ
  • Premium
Premium

Tak samo siedziałem na spekcie bo poszedłem zajarać, nie było mnie 2/3 minuty, i mnie wyrzucił .... 

Ty, a co ty jesteś jakimś księciem że muszę ci się tłumaczyć gdzie idę ?, jak siedzę na nim 2/3 min ?

Edytowane przez Błaszczyk
Krzysiek
Krzysiek,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Biłeś sie na respie długo za długo. @ tak. moze potwierdzić.  CT was zraszowało przez B na respa TT. 

Umiesz chociaż napisać czas akcji na demie?. Fakt paka była przed trupem ale są inne drogi do niej....

@ Błaszczyk  pisałęm do Ciebie na U@ ale nie odpisywałes. Mielismy nie nabijac h na specie. Nic nie pisalem ze idziesz zapalic 

image.png.b6ebb402101161682d50211c042ac936.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • xD 1
  • Piekielny

Fakt są dwie drogi ale wybrałem ta drogę bo może mi było wygodniej i słyszałem ich ze idą to poszedłem na nich wsztko jest na demku 
ty pewnie byś wybrał tą druga drogę xD 
Może i nie umiem podać czasu bo jestem starej daty :) Ale w przeciwieństwie do ciebie znam regulamin :) nie pozdrawiam tyle odemnie czekamy na decyzje administracji wyzszą ranga :) 

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Premium
Premium

Panowie ja bym napisał tak, jak macie się kłócić o takie pierdoły na forum.. to szkoda słów.

Co do owych sytuacji powinniście po prostu napisać do siebie na priv analizować demko, jak już.. i nie robić jakiś skarg na siebie.. tak pokrócę od mnie.

( Jesteście  w jednym team strefy)

Krzysiek
Krzysiek,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

3. Admin nie ma prawa zbanować innego admina - wszelkie podejrzenia, skargi, niewłaściwe zachowania mają być zgłaszane opiekunom serwera. Różnice zdań admini rozstrzygają prywatnie, poza serwerem, w ostateczności zgłaszają je Opiekunom serwera. 

Jeżeli widzisz że dany admin łamie regulamin zgłaszasz to do mnie lub do Hany, nie możesz zbanować admina, skarga zostaje przyjęta a czarodziej dostaje +1 do dziennika 

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]