Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Opublikowano 8 Lutego 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nick: @MamNick_ Wiek: 16. Czas spędzony na forum: 6 Godzinek, ale nadrobi się. Doświadczenie w ocenianiu: Doświadczenie mam duże, ponieważ już miałem styczność z tą rangą kilka razy. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Oczywiście. Dlaczego Ty?: Hmm Dlaczego ja ? Myślę, że nadaję się na to stanowisko gdyż spełniam wszystkie wymagania oraz będę bardziej aktywny na forum niż dotychczas, a takie osoby są przydatne. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Hmm dotąd poświęcałem dosyć mało czasu na forum, ale o dziś się to zmieni i będę od rana do wieczora siedział. Parę słów o sobie: Hmm nie lubię za bardzo mówić o sobie bo nie ma co szczerze, ale jak trzeba to trzeba . Mam na imię Dawid pochodzę z Województwa Mazowieckiego jestem miła, pomocną, ogarniętą oraz spokojną osobą, ale to zależy też od dnia . Mam już 16 lat więc jeszcze młody, uczęszczam do 3 klasy gimnazjum interesuję się sportem, dlatego też chodzę do klasy sportowej. Interesuję się również motoryzacja i często lubię majsterkować przy różnych rzeczach nieraz wychodzi tak, że je popsuje zamiast naprawie i potem je naprawiam, ale zawsze sobie daje jakoś rade . Będziesz oglądać demka?: Jak najbardziej do tego też służy UBT. Miejsce na 5 reklam Sieci: 1. KLIK 2. KLIK 3. KLIK 4. KLIK 5. KLIK Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jestem na NIE: -dopiero znikąd dostałeś opiekuna JB -Nie widać Cię na forum -aktywność -podanie, nie interesuje mnie dziecinna kolorowanka Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4CI3K Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 To jest kpina czy śmiech? Na nie Bardzo aktywny jesteś na forum wiedzę,, ironią " Podanie takie sobie Nikt Cię nie zna Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 NA NIE -Nikt Cie nie zna -Aktywność -Staż Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Koniecznie popraw aktywność, no i daj się lepiej poznać każdemu. Przyjmuję na okres próbny, ale, to już jest naciągane. 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 8 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi