Użytkownik paulina a a Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 cześć na forum przychodzę ponownie, jako że kiedyś tutaj czasami bywałam. co prawda aktualnie rzadko gram w CS (a tak właściwie wcale), ale pomyślałam, że fajnie będzie się raz jeszcze w to community zagłębić- tego typu fora to dla mnie bardzo nostalgiczne przestrzenie. dzisiaj sobie o nich przypomniałam i tak wyszło, że akurat na tym postanowiłam coś napisać. w takim razie teraz coś o mnieeeeeee! często rysuję, cykam fotki i hobbystycznie piszę. ogólnie bardzo dużo tworzę. nie ma takiego aspektu mojego życia, w którym sztuka nie byłaby obecna. wydaje mi się, że jestem dosyć ekspresywną i kreatywną osobą. ciekawostka: na kilku CS forach realizowałam się jako grafik i powiedzmy, że mam w tym trochę "doświadczenia" tak więc miło mi was wszystkich poznać. mam szczerą nadzieję, że się polubimy! do następnego 4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Grudnia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Hejaa Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 8 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Witamy! Życzę miłego pobytu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Witaj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Cześć Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Hejka Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Hi Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 8 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Siemka Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 8 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Hejka 🙋 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Elo Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 8 Grudnia 2024 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Serwus! Dział graficzny czeka na ciebie! 1 godzinę temu, paulina a a napisał(a): jestem dosyć ekspresywną +1 !!! Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Witaj.. chętnie zobaczymy co tam tworzysz ciekawego, także wrzuć coś czasem do nas. Pozdrawiam D Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 8 Grudnia 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 hi Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 9 Grudnia 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik popo Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Hej, miło, że cykasz fotki, lubię fotki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 eo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Inkwizytor Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Hej W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BAHA Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 elo Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 10 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi