Premium f0rget. Opublikowano 9 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Nick: z0k1n Imię: Mateusz Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, nie posiadam. Doświadczenie z amx[1-10]: 3 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/z0k1n/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem ogarniętym człowiekiem, miłym i kulturalnym. Starając się o tę posadę, mam na myśli pomoc innym administratorom w utrzymywaniu porządku na serwerze, chciałbym również zadbać o kulturę, reagować oraz pomagać graczom. Doświadczenie z amx może mnie trochę skreślać, lecz jestem osobom która szybko się uczy, więc problemu z tym nie będzie. Kontakt: Steam, forum, fb, discord. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator old Opublikowano 9 Grudnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jestem za okresem próbnym. - Poprawiłeś aktywność. - Udzielasz się. - Posiadasz steam. - Zgłaszasz na u@ Powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Myślę, że można dać szansę nie sprawia żadnych problemów, amx jest do ogarnięcia w jeden dzień, aktywność gitarka 1 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 9 Grudnia 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Myślę, że jest nas na razie wystarczająco, na nie +aktywność +/- doświadczenie -kolejny, który nie potrafi steam id podać 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 9 Grudnia 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jestem za okresem próbnym +aktywność +zgłasza u@ +bezkonfliktowy -amx/doświadczenie ale wszystkiego idzie się wyuczyć 1 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 9 Grudnia 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jestem na tak +GT +Zgłasza +Bezkonfliktowy 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 9 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 +Wiek +Steam +/- Gt +Zgłasza na u@ Jestem za okresem próbnym 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Dajmy mu szansę, niech się chłopak nauczy + wiek + steam + Zgłasza na u@ + Komunikatywny. - amxx 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 9 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jestem za okresem próbnym . + aktywność + Steam +/- wiek +/- Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Ja obecnie na NIE - nie widziałem zgłoszeń na U@ - doświadczenie + wiek 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Przyjmuję na okres próbny 2 tygodnie , GT masz dobre , wszystko czego nie będziesz wiedział pisz do adminów lub do mnie to Ci wszystko wytłumaczymy, odbierz rangę w odpowiednim dziale i napisz do Trivora po odbiór admina . 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi