Administrator Dusia Posted February 8, 2019 Administrator Administrator Share Posted February 8, 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazła się adminka DD2 #1 @Wredzia. Zapytałam paru użytkowników forum co o niej myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: -->Wredzia ten nick do niej bardzo pasuje, jak sama pisała na czatboxie;)) No po prostu Wredna jest XD Anonim użytkownika nr. 2: -->Szczerze, nie znam jej, ale wydaje się na pozytywną osobę Anonim użytkownika nr. 3: -->Hmmm znamy się jeszcze z innej sieci :D bardzo sympatyczna i pomocna, ogólnie spoko kobitka Anonim użytkownika nr. 4: -->Wredzia fajna kobitka, szczera jak diabli, ale to się ceni Z poczuciem humoru, nie można się przy Niej nudzić Anonim użytkownika nr. 5: -->Największy boteQ, jakiego kolwiek widziałem, często grywamy razem na dd2, bardzo często a rzekłbym, cały czas chodzi na galę (grając w CT dosyć często siedzi na skrzynce, która jest umieszczona na gali bądź po prostu nie ładnie rashować.) (grając w TT bardzo lubi chodzić dolnym na galę bądź bez pośrednio iść galą) A tak całkiem poważnie spoczko osóbka idzie z Nią porozmawiać, dorodna mamusia <3. Mieliśmy b.dobry kontakt, ale jakoś ostatnimi czasami został On zminimalizowany. BOTEQ NUMBER. Anonim użytkownika nr. 6: -->Wredzia .... jest Wredna. A tak naprawdę miła, sympatyczna dziewczyna, nie rozmawiałem z nią dużo, ale da się odczuć, że kobieta ma swoje zdanie, wywalone na opinie innych i zna swoją wartość. Nie jest "zblazowana" jak dużo dziewczyn w podobnym do niej wieku. Jako admince nie mam nic od zarzucenia, spełnia swoje obowiązki na serwerze wzorowo. Tylko mieć nadzieję, by więcej takich dziewczyn spotykać na serwerach CS'a i nie tylko tam Pozdro dla niej Anonim użytkownika nr. 7: --> TO JEST MOJA ŻONA!!! I nikt nie ma prawa jej tknąć oprócz mnie! To jest moja kochana, najsłodsza misia <3 @Wredzia. I największy bot hahah Anonim użytkownika nr. 8: -->Hmm.. Wredzia osoba Całkiem sympatyczna, zabawna, jak i koleżeńska Ogólnie Świetna kobitka z niej. Anonim użytkownika nr. 9: --> Dobra ogarnięta adminka, słabo strzela, ale to nic. Jako osoba jest bardzo pozytywna, lekko świrnięta. Cały czas wygląda na zdziwioną, ale ogólnie dobra kumpela. Anonim użytkownika nr. 10: --> Wredzia tak zwana "Łania". Znam ją już kilka lat, poznaliśmy się na innej sieci. Jest wredna, zimna, oschła. Raz na ruski rok jest miła. Ogólnie Pani Polonistka jest spoko, można z nią normalnie pogadać, pośmiać się. Anonim użytkownika nr. 11: --> Mila, sympatyczna dziewczyna. Poczucie humoru na plus Anonim użytkownika nr. 12: --> WREDNA JEST, ALE POMOCNA Anonim użytkownika nr. 13: --> Bardzo miła, sympatyczna i zarazem konsekwentna, zdecydowanie najlepszy admin na dd2. Anonim użytkownika nr. 14: --> Tutaj mam obszerny wachlarz słów, oczywiście same pozytywy, bo nie ma co przybić naszej cudownej Wredzi. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, nic dodać, nic ująć. Nie udziela się zbyt wiele, ale jeśli się udziela to w samych konkretnych sprawach i z samymi konkretnymi argumentami Osobowość jak najbardziej na + Anonim użytkownika nr. 15: -->Moim zdaniem nie jest wredna, może tylko udaje, żeby nie pokazać swojego prawdziwego charakterku? Mówi to, co myśli i jest pomocna. Anonim użytkownika nr. 16: --> Co myślę o wredzi? Młoda Dziewczyna, Wzbudza chęci do konwersacji, jest taka sama w internecie, jak i w rzeczywistości, Cicha woda brzegi rwie. Jak się wkurzy umie zgasić bez problemów każdego, jak i nick tak i Rudowłosy charakter. Mam ja za dobra koleżankę z forum :) lubię jej dawać komplementy, bo przynajmniej wtedy nie jest taka wredna xD Zainteresowania muzyka? szanuje.. złość na czatboxie?? Widok bezcenny Anonim użytkownika nr. 17: -->Znamy się ze 3, może 4 lata ja sam nie wiem, ten czas tak szybko leci. Ja to z nią jak stare małżeństwo ona wie, kiedy żartuję, a kiedy jestem poważny, i tak samo ja wiem to o niej :D Bardzo sympatyczna osoba, ale czasem potrafi komuś wygarnąć, że aż ja się chowam i udaję, że mnie nie ma Wracam na snapy, także się szykuj. 4 3 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted February 8, 2019 Użytkownik Share Posted February 8, 2019 Dziś na naszym celowniku znalazła się adminka DD2 #2 Powinno być #1 No łap plusa za prace Clear Boy Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted February 8, 2019 Użytkowniczka Share Posted February 8, 2019 (edited) Az mi się łezka w oczkach zakręciła. Dziękuję wszystkim za tak miłe słowa. Co do bycia najlepszym adminem na DD2 - nie zgodzę się. Są lepsi ode mnie i to o wiele. ps: Dziękuję, że chciałaś zrobić o mnie tą serię "Pod ostrzałem". @Dusia⚝♡ popraw serwer. Admin DD2#1, a nie 2. Edited February 8, 2019 by Wredzia. 3 1 Link to comment
Użytkowniczka Miyu. Posted February 8, 2019 Użytkowniczka Share Posted February 8, 2019 1 Link to comment
Premium Nie Słyszę Na Prawe Ucho. Posted February 8, 2019 Premium Premium Share Posted February 8, 2019 Leci + Link to comment
Użytkownik Dzwiek Posted February 8, 2019 Użytkownik Share Posted February 8, 2019 Bardzo piękny wywiad aż miło się czytało Link to comment
Użytkownik Najka Posted February 8, 2019 Użytkownik Share Posted February 8, 2019 Świetna robota, ale to jak zawsze xd Zrób coś brzydkiego bo nudno Cię już chwalić 1 Link to comment
Recommended Posts