Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Dziś zadajemy pytania naszej admince @Miyu. Jeśli ktoś nie zna regulaminu proszę o zapoznanie się --> [P] Skąd pomysł na nick ? [P] Uprawiasz jakieś sporty? [P] Co jest Twoim najskrytszym marzeniem? [P] Masz tajemnice? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 4 godziny temu, Ar0n napisał: [P] Skąd pomysł na nick ? [O] - Tak nazwałam swoją pierwszą szamankę w Metinie, szamanka nie brzydka, szukałam jakiegoś słowa, które oznacza "piękno" i tak powstał mój nick… Miałam wtedy 11 lat... [P] Uprawiasz jakieś sporty?[O] Niestety, już nie... Grałam kiedyś w piłkę nożną w lidze kobiet, ale niestety kolano nie pozwala, aby to kontynuować. Teraz tylko i wyłącznie siłownia. [P] Co jest Twoim najskrytszym marzeniem?[O] Założyć prawdziwą rodzinę z odpowiednim mężczyzną, jeszcze chciałabym bardzo mieć synka, ale to w późniejszym czasie. [P] Masz tajemnice?[O] Ktoś powiedział, że jestem bardzo "tajemnicza".... 3 godziny temu, Cudowny Dzieciak napisał: O czym tak naprawdę, ale to naprawdę marzysz?Marzę, o podróży dookoła świata... Czy jest ktoś oprócz Córeczki na kim Ci bardzo zależy?Tak. Czy patrzysz pewnie w przyszłość?Po ostatnich moich wydarzeniach w życiu, wierzę, że jest naprawdę dobrze... I mam wielką nadzeję, że będzie bardzo dobrze. Czy kochasz kogoś z forum? Co to za pytanie?! No pewnie, że tak. <3 Wybaczcie, za odpowiedzi w CYTOWANYCH, ale tak mi wygodniej Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Jakich złych nawyków chciałabyś się pozbyć? Potrafisz wskazać jakąś sytuacje kiedy nie zrobiłaś czegoś bo obawiałaś się opinii otoczenia? Jakaś znana osoba współcześnie która najbardziej Cię inspiruje i z którą chciałabyś spędzić parę chwil? I dlaczego ona ? Jak myślisz, jakim rodzicem będziesz lub jakim chciałabyś być? Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4CI3K Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) 1. Jakie jest twoje największe Marzenie? 2. Co sprawia że jesteś szczęśliwa.? 3. Jaka jest twoja ulubiona potrawa.? 4. Czy masz drugie imię? Jeśli tak to jakie.? 5. Twój ulubiony kolor? 6. Twoje wymarzone miejsce zamieszkania? 7. Jaki jest twój ulubiony sport? 8. Ile masz latek? 9. Czy posiadasz jakieś zwierzę domowe.? 10. Jaka byś chciała mieć w przyszłości range tu na forum.? 11. Byłaś już za granicą.? 12. Zaliczylas zgona kiedys w swoim życiu.? 13. Kogo lubisz najbardziej na forum.? 14. Potrafisz wybaczyć osobie, która cię zraniła i błagala o przebaczenie? 15. Twój najdłuższy związek? 16. Masz dystans do siebie? Jeśli tak to jak duży? 17. Lubisz mnie? Jeżeli tak dlaczego? 18. Jestem chamski? 19. Jaki kolorek paczadelek masz.? 20. Ulubiona książka? 21. Ulubiony film? 22. Umiesz rysować? 23. Lubisz tańczyć? 24. Ile masz wzrostu? 25. Jaka według ciebie jest najlepsza komedia? 26. Jakie znasz języki? 27. Ściągalas kiedyś w szkole? 28. Dlaczego Miyu? 29. Jak mówią na ciebie znajomi? 30. Jakie piwo preferujesz? 31. Twoja ulubiona wódka? 32. Kto jest według ciebie ważniejszy, najlepsza przyjaciółka czy facet? 33. Skoczymy na drinka? 34. Gdzie mieszkasz? 35. Twoje motto życiowe? 36. Najbardziej wkurzajaca osoba na forum według ciebie? 37. Za czym tęsknisz? 38. Kawa czy cherbatke? 39. Zrobił ci ktoś kiedyś śniadanie do łóżka? 40. Buty na obcasie czy sportowe? 41. Co pijesz z rana? 42. Ile dziennie spędzasz czasu przy PC? 43. W jakim mieście się urodziła? 44. Na czym ci najbardziej zależy? 45. Wymarzony samochód? 46. Czego nie lubisz najbardziej w ludziach? 47. Jaki masz telefon? 48. Umiesz pływać? 49. Umiesz gotować, jeżeli tak jakie jest twoje podpisując danie? 50. Lato czy zima? 51. Zmusili cię do tej zabawy czy Robisz to z własnej woli? 52. Twój szczęsliwa liczba? 53. Jaka dyscyplina sportu cię interesuje najbardziej? 54. Co ma dla ciebie największą wartość? 55. Kebab czy pizza? 56. Lubisz sobie długo po spać? 57. Jaki jest twój ulubiony utwór?dlaczego? 58. Jaki jest twój ulubiony wykonawca 59. Jak wyglądały twoje początki z formami Cs. A 60. Dlaczego Cs 1.6 a nie GO? 61. Pamiętasz jak po raz pierwszy raz zagralas w Cs.a? opisz ta sytuacje. 62. Cieszy cię twoje imię? 63. Wolisz ciepłe czy zimne jedzenie? 64. Miałaś jakąś przypalowa historię? Opowiesz nam o niej. Jeżeli nie chcesz nie musisz odpowiadac na te pytanie. 65. Jak wspominasz sobie szkole podstawową? 66. Jak jest twoja ulubiona broń w Cs.? 67. Ulubiony mod servera? 68. Najlepsza mapa według ciebie? 69. W co grałeś zanim zaczęła się twoja przygoda z Cs.? 70. Co według ciebie najważniejsze jest w życiu.? 71. Jaka cechę cenisz w ludziach? 72. Jakie masz plany na przyszłość? 73. Jaki gatunek filmów lubisz najbardziej oglądać? 74. Masz problem z poznawaniem nowych osób? 75. Lubisz placki? 76. Jeżeli stanę na torach i złapie się rękami za trakcje to pojadę jak tramwaj 77. Jak byś mogła sobie wybrać dowolna moc. To jaka by ona była i dlaczego właśnie ona? 78. Co byś zrobiła gdybyś się zakochała ale on by nie odwzajemnil uczuć? 79. Masz rodzeństwo? 80. Z pod jakiego znaku jesteś? 81. Gdy kładziesz się spać o czym myślisz.? 82. O czym teraz myślisz? 83. Jaka jest twoja tolerancja co to pedałów? 84. Pepsi czy cola? 85. Kakao czy bawarka? 86. Kim jesteś? 87. Dlaczego jesteś? 88. Po co jesteś? 89. Co sądzisz o zmianie czasu dwa razy w roku? 90. Fajnie ci się odpowiada na te pytania? 91. Masz zamiar na wszystkie odpowiedzieć? 92. Lubisz ogórki? 93. Co chcesz robić w życiu? 94. Byłaś kiedyś na wsi? 95. Miałaś okazję doic krowę? 96. Zrobisz pajacyka? 97. Zrób 5pompek 98. Narysujesz mi coś? 99. Umiesz zrobić gwiazdę? 100. Dałabyś radę zrobić salto? @Miyu. Poproszę o oznaczenia przy odpowiedziach na moje pytania, mam nadzieję że nie za dużo ich xd PS @AdeK @Vixo @Trivor Oraz moderatorzy nie usuwajcie pytań # CHALLENGE niech wykona xd Edytowane 9 Lutego 2019 przez M4CI3K Fajrant 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 PROSZE ADMINISTRACJE O NIE USUWANIE PYTAN @M4CI3K Wyraziłam zgodę na tyle pytań... Tak wiem, jaki jest regulamin od 1-7 pytań. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 10 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) 14 godzin temu, SLEPNAC OD SWIATEL napisał: Jakich złych nawyków chciałabyś się pozbyć?Wydaje mi się, że kłamstwa. ;3 Potrafisz wskazać jakąś sytuacje kiedy nie zrobiłaś czegoś bo obawiałaś się opinii otoczenia?Tak, ale nie chciałabym zrobić się zbyt wylewna. Czasami nie powiem pewnych rzeczy, które późnej się odbijają... Jakaś znana osoba współcześnie która najbardziej Cię inspiruje i z którą chciałabyś spędzić parę chwil? I dlaczego ona ?Wydaję mi się, że Beata Pawlikowska... Przez nią tak naprawdę zaczęłam interesować się podróżami. Sposób w jaki pisze książki bądź prowadzi audycja wprawia mnie w dresze… Jej opowieści o spotkaniach z ludźmi z innych kultur. Ma ciekawe refleksje życiowe, to bardzo mi się podoba. Dzięki niej, zdecydowałam się na swoją pierwszą podróż. Jak myślisz, jakim rodzicem będziesz lub jakim chciałabyś być?Wiadomo, że najlepszym... Ale najważniejsze dla mnie, aby moja córka mi ufała bez granicznie.. Na pewno będę wyrozumiała, a także wymagająca. 13 godzin temu, M4CI3K napisał: 1. Jakie jest twoje największe Marzenie? Mam ich kilka, podróż dookoła świata i rodzinka 2+2 lub więcej. :> 2. Co sprawia że jesteś szczęśliwa.? Moja córka <3 3. Jaka jest twoja ulubiona potrawa.? Wsztstko co związane z kuchnią włoską, ale najbardziej to gnochhi :D. Uwielbiam też leniwki, mmm pycha ! :3 4. Czy masz drugie imię? Jeśli tak to jakie.? Niestety brak. 5. Twój ulubiony kolor? Różowy. 6. Twoje wymarzone miejsce zamieszkania? Barcelona <3 7. Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna. 8. Ile masz latek? 22 9. Czy posiadasz jakieś zwierzę domowe.? Niestety nie. 10. Jaka byś chciała mieć w przyszłości range tu na forum.? Żadną, nie jestem z osób które lubią zajmować się forum. Wystarczy mi taka ranga jaką mam. 11. Byłaś już za granicą.? Tak, nawet mieszkałam. 12. Zaliczylas zgona kiedys w swoim życiu.? Niestety na pierwszej osiemnastce w mojej byłej klasie... 13. Kogo lubisz najbardziej na forum.? @dam1@Cudowny Dzieciak 14. Potrafisz wybaczyć osobie, która cię zraniła i błagala o przebaczenie? Tak. 15. Twój najdłuższy związek? 4,5 roku. 16. Masz dystans do siebie? Jeśli tak to jak duży? No wydaje mi się, że mam. Lubię z siebie żartować. :3 17. Lubisz mnie? Jeżeli tak dlaczego? Ciężko określić, zamieniliśmy kilka zdań... 18. Jestem chamski? Wydaje mi się, że nie. 19. Jaki kolorek paczadelek masz.? Ciemny brąz. 20. Ulubiona książka? "Pułapki Myślenia" 21. Ulubiony film? "Prawo zemsty" "3 metry nad niebem" a dużo by wymieniać. 22. Umiesz rysować? Coś tam mange kiedyś próbowałam. 23. Lubisz tańczyć? Uwielbiam, szczególnie na weselach 24. Ile masz wzrostu? 175 25. Jaka według ciebie jest najlepsza komedia? Życiowa... 26. Jakie znasz języki? Polski, angielski, hiszpański i trochę z włoskiego. ;d 27. Ściągalas kiedyś w szkole? No pewka 28. Dlaczego Miyu? Już było to pytanie, pozwól, że skopiuje z góry.Tak nazwałam swoją pierwszą szamankę w Metinie, szamanka nie brzydka, szukałam jakiegoś słowa, które oznacza "piękno" i tak powstał mój nick… Miałam wtedy 11 lat... 29. Jak mówią na ciebie znajomi? "Miju" bądź "Mijka" 30. Jakie piwo preferujesz? ONLY PERŁA ! 31. Twoja ulubiona wódka? Raczej żubrówka, chociaż wole whisky. 32. Kto jest według ciebie ważniejszy, najlepsza przyjaciółka czy facet? Nie doprowadziłabym do sytuacji w której musiałabym wybierać. 33. Skoczymy na drinka? Jak tylko drink, to zapraszam 34. Gdzie mieszkasz? Jeszcze na dolnymśląsku... 35. Twoje motto życiowe? "Nigdy się nie poddawaj i walcz o swoje" 36. Najbardziej wkurzajaca osoba na forum według ciebie? @Miyu. 37. Za czym tęsknisz? Za upałem, i za tym ze w zimie było +15 <3 38. Kawa czy herbatke? Kawa z rana, zielona herbata po południu, i czerwona na wieczór 39. Zrobił ci ktoś kiedyś śniadanie do łóżka? Tak. 40. Buty na obcasie czy sportowe? Sportowe, obcasy to na jakies wyjścia... 41. Co pijesz z rana? Kawe 42. Ile dziennie spędzasz czasu przy PC? Bardzo dużo. 43. W jakim mieście się urodziła? Legnica 44. Na czym ci najbardziej zależy? Hmm, czym czy kim... Raczej kim, to na córce i pewnym mężczyźnie. <3 45. Wymarzony samochód? Audi RS4, no ale swój zdecydowanie mi wystarcza. 46. Czego nie lubisz najbardziej w ludziach? Tego, że ktoś jest fałszywy. 47. Jaki masz telefon? IPhone i Samsung do pracy. 48. Umiesz pływać? Tak 49. Umiesz gotować, jeżeli tak jakie jest twoje podpisując danie? Marna ze mnie kucharka... 50. Lato czy zima? Zdecydowanie lato, urodzinki, ciepło, jeziorko i przede wszystkim mniej rzeczy do ubierania 51. Zmusili cię do tej zabawy czy Robisz to z własnej woli? Wyraziłam na to zgodę. 52. Twój szczęsliwa liczba? 10 53. Jaka dyscyplina sportu cię interesuje najbardziej? Piła nożna. 54. Co ma dla ciebie największą wartość? Przyjazn i miłość. 55. Kebab czy pizza? To i to, jeszcze jakiś bigmac. 56. Lubisz sobie długo po spać? Nie, jestem rannym ptaszkiem. ;d 57. Jaki jest twój ulubiony utwór? dlaczego? Aktualnie to Halsey -Without Me, kojarzy mi się z bardzo ważną osobą dla mnie. 58. Jaki jest twój ulubiony wykonawca Ed Sheeran. <3 59. Jak wyglądały twoje początki z formami Cs. A Tak samo jak teraz, czyli jestem słaba dalej 60. Dlaczego Cs 1.6 a nie GO? Gram również w GO. 61. Pamiętasz jak po raz pierwszy raz zagralas w Cs.a? opisz ta sytuacje. Niestety nie... ;c 62. Cieszy cię twoje imię? Tak, bo w moim otoczeniu nie jest ich za wiele. 63. Wolisz ciepłe czy zimne jedzenie? Ciepłe. 64. Miałaś jakąś przypalowa historię? Opowiesz nam o niej. Jeżeli nie chcesz nie musisz odpowiadac na te pytanie. Staram nigdy sobie nie robić przypału... No ale w sumie to raz chyba skręciłam lolka w szkole i akurat pies policyjny był na testach, chodziłam do szkoły mundurowej, ale zdążyłam uciec. 65. Jak wspominasz sobie szkole podstawową? Bardzo dobrze. 66. Jak jest twoja ulubiona broń w Cs.? Deagle. 67. Ulubiony mod servera? Standardowe FFA, kiedyś bardzo dużo grałam na codmodach, ale niestety nie ma żadnego dobrego. 68. Najlepsza mapa według ciebie? de_tuscan, de_inferno 69. W co grałeś zanim zaczęła się twoja przygoda z Cs.? W Metin2. 70. Co według ciebie najważniejsze jest w życiu.? Szczęście. 71. Jaka cechę cenisz w ludziach? Szczerość i przyznanie się do własnego błędu. 72. Jakie masz plany na przyszłość? Założyć rodzinę z odpowiednim mężczyzną. 73. Jaki gatunek filmów lubisz najbardziej oglądać? Romanse.. 74. Masz problem z poznawaniem nowych osób? Nie 75. Lubisz placki?Tak. 76. Jeżeli stanę na torach i złapie się rękami za trakcje to pojadę jak tramwaj Jak jesteś głupi to tak zrobisz XD 77. Jak byś mogła sobie wybrać dowolna moc. To jaka by ona była i dlaczego właśnie ona? "Mam tę moc, mam tę moc..." Chciałabym umieć się teleportować.... Zawsze bym była tam gdzie chce o danej porze 78. Co byś zrobiła gdybyś się zakochała ale on by nie odwzajemnil uczuć? No zależy czy zepsuła by się nam realcja czy nie, bo jeśli nie, to mogłabym się przyjaźnić... 79. Masz rodzeństwo? Tak, mam brata. 80. Z pod jakiego znaku jesteś? Lew. 81. Gdy kładziesz się spać o czym myślisz.? Myślę, że jutro będzie lepszy dzień. 82. O czym teraz myślisz? "Na chuj ja się zgodziłam na tyle pytań." 83. Jaka jest twoja tolerancja co to pedałów? Jeśli chodzi Ci o gejów nie mam nic do tego, mieszkając w UK przyzwyczaiłam się do takiego widoku.... Jeśli chodzi o publiczne okazywanie uczuć, no to mnie to nie rusza, ale wolalabym jednak tego nie widzieć. 84. Pepsi czy cola? Zdecydowanie coca cola, bo słodsza.. 85. Kakao czy bawarka? Kakao <3 86. Kim jesteś? Kobietą i mamą:D 87. Dlaczego jesteś? Bo chcę. 88. Po co jesteś? Bo wiem, że czekasz na moje odpowiedzi. 89. Co sądzisz o zmianie czasu dwa razy w roku? Jest to głupie. 90. Fajnie ci się odpowiada na te pytania? Nie XD 91. Masz zamiar na wszystkie odpowiedzieć? Tak 92. Lubisz ogórki? Nie przepadam za warzywami. 93. Co chcesz robić w życiu? Już robię to co chcę. Przede wszystkim chcę być niezależna.. 94. Byłaś kiedyś na wsi? Tak 95. Miałaś okazję doic krowę? Tak, ale jakoś nie bardzo mi to przypadło do gustu. 96. Zrobisz pajacyka? Zrobione. 97. Zrób 5pompekZrobiłam 20. 98. Narysujesz mi coś? Zależy co. 99. Umiesz zrobić gwiazdę? Tak 100. Dałabyś radę zrobić salto? Jak miałam 14 lat to zrobiłam, teraz wątpie. @Miyu. Poproszę o oznaczenia przy odpowiedziach na moje pytania, mam nadzieję że nie za dużo ich xd PS @AdeK @Vixo @Trivor Oraz moderatorzy nie usuwajcie pytań # CHALLENGE niech wykona xd @M4CI3K Edytowane 10 Lutego 2019 przez Miyu. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 [P] Co twoim zdaniem jest najwazniejsze w zyciu? [P] Pracujesz lub uczysz sie? [P] Jaką szkole skonczylas lub masz zamiar skonczyc? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiac? [P] Jakie masz słabości? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jakiej cechy nie lubisz lub nie tolerujesz u drugiego człowieka? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 10 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 3 minuty temu, Dusia⚝♡ napisał: [P] Co twoim zdaniem jest najwazniejsze w zyciu?[O] Szczęście, przyjaźń, zdrowie i miłość. [P] Pracujesz lub uczysz sie? [O] Aktualnie jestem na macierzyńskim, ale tak, jestem zatrudniona. [P] Jaką szkole skonczylas lub masz zamiar skonczyc?[O] Skończyłam liceum mundurowe o profilu wojskowym, i jeden kierunek studium. Obecnie jestem w tracie 2 kierunku. [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać?[O] Nie interesuje mnie polityka ani imigranci.... [P] Jakie masz słabości? [O] Do pewnego Pana tutaj na forum. :3 [P] Jakie masz plany na przyszłość?[O] Założyć rodzinę z odpowiednim mężczyzną... [P] Jakiej cechy nie lubisz lub nie tolerujesz u drugiego człowieka? [O] Chamstwa. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 10 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 [P] Ile masz w łapie? [P] Jaka jest Twoim zdaniem najlepsza cecha dominująca u mężczyzn? [P] Ile zrobisz pompeczek na raz? [P] Seks z zobowiązaniem, czy bez zobowiązania? Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Dnia 10.02.2019 o 20:13, ArcyBM napisał: [P] Ile masz w łapie?Z 32 na pewno [P] Jaka jest Twoim zdaniem najlepsza cecha dominująca u mężczyzn?Lubię gdy facet wie czego chce i jest stanowczy... [P] Ile zrobisz pompeczek na raz? No myślę, że z 50 lekko [P] Seks z zobowiązaniem, czy bez zobowiązania? Raczej z zobowiązaniem... nigdy nie rozważałam opcji bez. ;] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi