Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - bfx.

bfx.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: bfx.
Admin banujący: 01010101
Serwer: DD2 u Trivora
Data zdarzenia: 21.12.2024
Steamid: VALVE_0:4:820592496
Opis sytuacji: Grałem sobie na spokojnie i dostałem bana z powodem bym wysłał pov ( mam wersje non steam a wiec musze wysłac demko z hltv ) na forum.
Link do bana z amxbans (https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://banycs16.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=6162
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2412212047-de_dust2_snow-1734810420-1734811620.zip

• Użytkownik

Wstaw demo z folderu Cstrike, a nie hltv 

image.png.687437cbe17136ae7cdcc2f919394173.png

// To nie to demo, wstawiłeś demo z mapy De_Dust2 a dostałeś bana na wersji Snow.

@ Axel decyduj co robić

Edytowane przez 01010101
  • Użytkownik

Nie wiem czemu, mam tylko jakieś stare demko, sprzed 6 dni. Ogólnie grając widziałem na czacie, że demko się nagrywa, która godzina i data, ale nie ma go w moim folderze, jest jedynie te jedne. Tak jakby usuwały się a zostawał tylko ten jeden. Jest super krótki zagrałem dosłownie jedną rundę w tym demku. Przepraszam po prostu nie mam innych. Jest on w załączniku. Możecie ewentualnie zobaczyć te HLTV które wysłałem. Bo po prostu no nie ma. Po każdym folderze szukałem.

Mam nadzieję, że jednak zostanę odbanowany, bo nie czitowałem. 

Bo jeżeli dostanę bana za to, że mam jakieś stare demko a nie najnowsze bo się CS zjebał to, będzie to dość nie sprawiedliwe.

Demo-StrefaSkilla-de_dust2.dem

Gdyby coś było nie tak, to czas bym mógł coś z tym spróbować mam dopiero jutro, więc nie oczekujcie bym wysyłał demka jakieś.

Edytowane przez bfx.1
  • Użytkownik
20 godzin temu, 01010101 napisał(a):

// To nie to demo, wstawiłeś demo z mapy De_Dust2 a dostałeś bana na wersji Snow.

Tak jak mówiłem, nie mam dema z De_Dust2 na wersji Snow, jest jedynie hltv z tamtej mapy. Może na podstawie hltv jesteście coś w wstanie wywnioskować.

Przyjaciel <3
Przyjaciel <3, (edytowane)

3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

Edytowane przez Przyjaciel <3
  • Zasłużony

Tak samo jak kolega z przed dwóch dni. 

5.0 Posiadanie CSXGuard w głownym folderze gry, które blokuje demka z folderu z naszego serwera, sprawy takie nie będa rozpatrywane

należy to usunąć całkowicie z folderu , przysługuje każdemu 1 szansa taryfy ulgowej za nie znajomość tego, pózniejsze odwołania nie będą rozpatrywane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]