Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 22 Grudnia 2024 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Co najbardziej lubisz/co Ci się podoba w Świętach Bożego Narodzenia? @ 01010101 W świętach Bożego Narodzenia podoba mi się panujący klimat oraz możliwość spotkania się w większym gronie rodzinnym. @ BRINA Święta kocham za całokształt, ozdobione domy i ulice , które dają człowiekowi chwilę radości przechodząc wieczorami ulicą, wspólne spędzanie czasu z rodziną na przygotowaniach i wspólna kolacja przy której przez chwilę można zapomnieć o zmartwieniach. @ tak. Najbardziej lubię jedzenie wigilijne ogólnie świąteczne, a podoba Mi się to bym powiedział, że atmosfera i czas strojenia mieszkania @ Paulisia Najbardziej to chyba ten cały klimat - światełka, choinka no i oczywiście wspólnie spędzony czas z rodziną. Co Ci się kojarzy najbardziej ze świętami? @ 01010101 Najbardziej ze świętami kojarzy mi się padający za oknem śnieg. @ BRINA Choinka, śnieg ( chociaż u mnie w mieście jak śnieg spadnie to będzie świąteczny cud 😅) i oczywiście Kevin sam w domu!! @ tak. Choinka, śnieg (aczkolwiek tutaj w Niemczech go nie ma praktycznie w ogóle). @ Paulisia kolędy, opłatek, pasterka. Jaki jest Twoim zdaniem najlepszy prezent jaki można podarować na te święta, a jaki otrzymać? @ 01010101 Nie wiem czy jest jakaś prosta jednoznaczna odpowiedź na to pytanie, to zależy od osoby. @ BRINA Myślę , że obecność drugiej osoby. Przy codziennych obowiązkach ludzie często zapominają jak ważne jest zwyczajne spędzenie czasu z bliskimi nam osobami. Wszystko da się kupić, czasu nie kupisz @ tak. Najlepszym prezentem podarowanym przez drugą osobę do kogoś to na pewno jest okazanie miłości oraz wsparcia. @ Paulisia Myślę że w jedną i drugą stronę najlepsze co można podarować to wspólny czas, bo pieniądze wrócą ale czas nie. Jaka jest Twoja ulubiona świąteczna potrawa? @ 01010101 Definitywnie Barszcz. @ BRINA Nie jestem wybredna , uwielbiam wszystko na świątecznym stole 😅, ale myślę, że pierogi z kapustą i grzybami to coś po co najchętniej sięgam 🥰 @ tak. ~~Barszcz z uszkami @ Paulisia Chyba pierogi, ewentualnie jeśli się to zaliczy do potrawy to kompot z suszu. Jakie ciasto/ciasteczka/słodkości są Twoimi ulubionymi, a są zazwyczaj tylko w święta? @ 01010101 Są to Pierniki. @ BRINA Chyba makowiec, resztę ciast raczej zdarza mi się jeść nie tylko od święta @ tak. Pierniczki oraz Makowiec. @ Paulisia Karpatka jest top of the top ciastem w święta. Macie w tradycji lepić swoje pierogi lub uszka, czy raczej kupujecie gotowe? @ 01010101 To zależy od chęci, raz jest tak, a raz tak. @ BRINA Wszystko od zawsze lepimy sami , nie jestem zwolennikiem kupnych dań, rodzina raczej też nie . @ tak. Raczej kupujemy gotowe. @ Paulisia wspólnie z babcią zawsze lepimy uszka i pierogi Jaki film(lub filmy) świąteczny polecasz do obejrzenia w czasie świątecznym? @ 01010101 Nie jestem w stanie nic polecić, bo nie oglądam filmów. @ BRINA Święta nie mogą odbyć się bez Kevina czy Grincza , ja osobiście uwielbiam i zawsze muszę obejrzeć w święta! @ tak. Tutaj tradycyjnie Kevin Sam W Domu. @ Paulisia Nie oglądam świątecznych filmów. Jaka jest Twoja ulubiona świąteczna piosenka lub Kolenda? @ 01010101 Piosenka z reklamy Coca Coli xD @ BRINA Frank Sinatra - Let it snow! ❤️ @ tak. All i want for Christmas is You - Mariah Carey, a z Polskigo wybory To będzie Słoń - Święta w piekle @ Paulisia zdecydowanie : Bonus RPK - CHORĄGIEWA ale to MERRY CHRISTMAS EVERYONE XDDDDDD Czy są u Ciebie jakieś Świąteczne tradycje? @ 01010101 Jasne, parę by się znalazło @ BRINA Myślę, że tradycje takie jak w większości rodzin: dzielenie się opłatkiem, sianko pod obrusem czy dwanaście potraw na stole. @ tak. Rodzinna tradycją u mnie zawsze był ten klimat, że po kolacji siadaliśmy wszyscy razem i rozmawialiśmy, śmialiśmy się @ Paulisia Najmłodszy z rodziny czyta modlitwę przed jedzeniem. Czy jak byłeś dzieckiem, myślałeś, że zwierzęta zaczynają mówić o 00:00 w nocy? @ 01010101 A kto tak nie myślał? @ BRINA Oczywiście! Jak byłam dzieckiem starałam się obudzić o północy by zobaczyć czy mój pies coś do mnie powie, niestety zawsze przesypiałam ten moment, a kto wie 😅 @ tak. W sumie nawet nigdy czegoś takiego nie słyszałem. @ Paulisia Nie pamiętam, ale chyba nie. Czy jak byłaś dzieckiem wierzyłaś, że to pierwsza gwiazdka na niebie przynosi prezenty pod choinkę? @ 01010101 Nie, miałem o tym trochę inne zdanie @ BRINA Wierzyłam , że kolację wigilijną rozpoczyna pierwsza gwiazdka na niebie a prezenty przynosi Mikołaj ❤️ @ tak. Oj nieee. @ Paulisia no oczywiście Planujesz w tym roku iść na pasterkę? @ 01010101 Raczej tak. @ BRINA Jeśli mówimy o pójściu do kościoła to nie, jeśli o spotkaniu ze znajomymi to możliwe 🫣 @ tak. W tym roku sobie odpuszczamy, wolimy posiedzieć z dzieckiem w domu @ Paulisia Chyba alkopasterke XDD Czy byłeś już w tym roku na jakimś Jarmarku? @ 01010101 Niestety nie miałem okazji być na żadnym jarmarku bożonarodzeniowym. @ BRINA W tym roku jeszcze mi się nie udało niestety pojechać, ale w tamtym roku jak najbardziej, byłam na jarmarku bożonarodzeniowym we Wrocławiu i było cudownie, dla każdego kto kocha święta tak jak ja to wypad na taki jarmark to świetne spędzenie czasu ❤️ @ tak. Nie nigdzie nie byłem, z braku czasu i ochoty @ Paulisia We Wrocławiu jest przeeeepięknie, grzaniec i pierożki TOP. Komu z forum podarował byś prezent i co by to było? @ 01010101 @ Przyjaciel <3 Awans z testowego na właściwego juniora @ BRINA Wszystkim chciałabym podarować jakby się dało szczęśliwe święta, w gronie najbliższych i prezenty o jakich skrycie marzą ❤️☃️ @ Paulisia @ KOMORNIK123 Rózgę. Mini Świąteczna Elita @ 01010101 Sieciowy Grinch: @ FunnyPuma Piernik: @ z0k1n Największy świr świąteczny: @ Juliusz.C. Gospodyni domowa: @ Paulisia Dziadek z siwą brodą: @ Trivor Lukrowa laska: @ Krzysiek Renifer od ciągnięcia sań: @ Przyjaciel <3 Największy łasuch świąteczny: @ FunnyPuma @ BRINA Sieciowy Grinch: @ DiaBeL Boje się paki zaplantowac przez ciebie 😂❤️ Piernik: - Największy świr świąteczny: @ MnX Może jeszcze raz do Action zrobisz wypad? 😂❤️ Gospodyni domowa: @ Kocham Cie kwiatuszku <3 gotuj te lasagne ❤️ Dziadek z siwą brodą: @ tak. No w końcu Mikołaj ❤️ Lukrowa laska:@ Paulisia Paulisia to laska ❤️ Renifer od ciągnięcia sań: @ MANIA żebyś mogła zrobić kulig ❤️ Największy łasuch świąteczny: @ Błaszczyk Nie znam chyba większego łasucha 😂❤️ Najlepsza osoba do pójścia na wspólną pasterkę: Wszyscy wymienieni wyżej 🫶 @ tak. Sieciowy Grinch: @ Błaszczyk Nowy rower Piernik: @ FunnyPuma Karnet na siłownie XD Największy świr świąteczny: @ MnX Trochę leków na głowę. Gospodyni domowa: @ BRINA Zestaw do pielęgnacji. Dziadek z siwą brodą: @ KOMORNIK123 Żeby mniej pociągów jeździło Lukrowa laska: @ Paulisia Tej Pani, bym podarował dużo wewnętrznego spokoju. Renifer od ciągnięcia sań: @ Hana_Montana wraz z @ Axel Tym panom bym podarowałbym, skarpetki z waszą podobizna. Największy łasuch świąteczny: @ Przyjaciel <3 @ Autko na pilot Najlepsza osoba do pójścia na wspólną pasterkę: @ Kocham Cie kwiatuszku <3 AWP in real life XD @ Paulisia Sieciowy Grinch: @ RYSIO 997 Piernik: @ Axel Największy świr świąteczny: @ DeVoX Gospodyni domowa: @ BRINA Dziadek z siwą brodą: @ aXeee Lukrowa laska: @ MANIA Renifer od ciągnięcia sań: @ Błaszczyk Największy łasuch świąteczny: @ Kocham Cie kwiatuszku <3 Najlepsza osoba do pójścia na wspólną pasterkę: @ tak. Dziękuje za odpowiedzi i mam nadzieje, że dzięki owemu tematowi jeszcze bardziej poczuliście Świąteczny klimat Zachęcam w odpowiedziach do kontynuacji świątecznej elity Spoiler Mini Świąteczna Elita: Sieciowy Grinch: Piernik: Największy świr świąteczny: Gospodyni domowa: Dziadek z siwą brodą: Lukrowa laska: Renifer od ciągnięcia sań: Największy łasuch świąteczny: Najlepsza osoba do pójścia na wspólną pasterkę: 1 10 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Dziwne...jednego dnia mówisz, że nie ma sensu nic robić dla tego forum i ludzi, a potem kleisz coś takiego Ładna oprawa graficzna 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 22 Grudnia 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Extra, super tylko nie duś już 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 22 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Jest git 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium BRINA Opublikowano 23 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 No i wyszło super ❤️ @ tak. Zestaw do pielęgnacji , czy sugerujesz mi , że mam się bardziej pielęgnować ? 😂 1 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 23 Grudnia 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Dziękuje bardzo mi miło ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 23 Grudnia 2024 420 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 No Sandra coś tam jeszcze potrafisz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 13 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi