Użytkownik∙ Kacperek. Opublikowano 29 Grudnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 (edytowane) Twój nick: Kacperek. Nick oskarżonego: neksu1g Powód skargi: Wstawia przerobione zdjęcia płaczek co zakłóca grę , a jak wpływa skargi to płacz na forum Opis sytuacji: przerabia moje zdjęcia a tak naprawdę liściem bym go uspił w realu xD , proszę o skasowanie tych profili z moimi przerobionymi zdjęciami. EDIT Dołączam kolejnego które bez mojego prawa wkleja moje zdjęcie przerobione na profilowe - Data i godzina zdarzenia: 29.12.2024 Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: Brak mi słów na tych płaczków :p Edytowane 30 Grudnia 2024 przez Kacperek. 1 5 1 Odnośnik do komentarza
neksu1g Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Misiu kolorowy ale tu nikt nie placze oprocz Ciebie xD. Ogarnij sie jajoglowy i daj mi spokoj jestem zwyklym grajkiem strefki. A na zdjeciu to serio ja XDDD Nie pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi