Jump to content
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODRZUCONE] [SERWER] - Jailbreak

Recommended Posts

• Kraina Lodu

Właściciel 17 lat - (zakładam z góry) ograniczone i rozbieżne środki na reklamę. Serwer od prawie miesiąca pusty, co już o tym świadczy, że taki głównie będzie. Podanie na odpierdziel z nadzieją, że się uda i społeczność rozkręci serwer (to tak nie działa). Pomijając fakt, że społeczność JB to zwierzyniec, to przy dobrych lotach będziesz mógł przepisać serwer na konto Trivora i to będzie warunek dołączenia na sieć, czyli serwer przejmuje Trivor, a Ty tylko opłacasz reklamę i jesteś jego twarzą. Na nie 

• Lubię to! 3
  • URLOP

Wiek tutaj działa na nie korzyść, niestety :/ Serwer pusty, mamy kilka serwerów co stoją, kolejny serwer co będzie tylko dla oka w tabelce według mnie nie jest potrzebny. Na nie

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Hmmm

Jeszcze w 2024 roku serwer nie świeciła pustkami może powiedzieć, ze jeszcze niedawno byli tam ludzie, co do samego serwera grało mi się bardzo dobrze byli admini opiekun dodawane nowości mapy i więcej, coś tam bugów było, ale to drobnostki z dwie ogólnie serwer doorze postawiony.

Sam serwer ma potencjał adminów będzie chyba łatwo tam zrekrutować jak będzie reklama, lecz z drugiej strony to nie postarałeś się ani trochę z tym podaniem, a szkoda.

Opisz trochę coś więcej o serwerze czy deklarujesz wykupowanie reklamy i ile administracji zostało 

Ja jestem na TAK widzę potencjał, lecz należy sięgnąć trochę do kieszeni 

• Administrator
Administrator

Przez ostatnie 7 dni na serwerze 0 graczy. Patrząc na twój wiek, to nie jesteś wstanie kupić na serwer reklamy za 5k, więc serwer się sam nie rozwinie.

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Administrator
Administrator

podanie odrzucone.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]