Użytkownik Blackbóbr Posted January 5 Użytkownik Share Posted January 5 IP serwera: 51.83.241.17:27015 Mod: JailBreak Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/51.83.241.17:27015/ Wiek Właściciela: 17 Hosting: pukawka Sloty: 20 Dlaczego akurat my?: Szukamy forum 1 Link to comment
Kraina Lodu D3M0N Posted January 5 Kraina Lodu Share Posted January 5 Właściciel 17 lat - (zakładam z góry) ograniczone i rozbieżne środki na reklamę. Serwer od prawie miesiąca pusty, co już o tym świadczy, że taki głównie będzie. Podanie na odpierdziel z nadzieją, że się uda i społeczność rozkręci serwer (to tak nie działa). Pomijając fakt, że społeczność JB to zwierzyniec, to przy dobrych lotach będziesz mógł przepisać serwer na konto Trivora i to będzie warunek dołączenia na sieć, czyli serwer przejmuje Trivor, a Ty tylko opłacasz reklamę i jesteś jego twarzą. Na nie 3 Link to comment
URLOP MnX Posted January 5 URLOP Share Posted January 5 Wiek tutaj działa na nie korzyść, niestety Serwer pusty, mamy kilka serwerów co stoją, kolejny serwer co będzie tylko dla oka w tabelce według mnie nie jest potrzebny. Na nie 1 Link to comment
Użytkownik Browar3D Posted Saturday at 08:16 PM Użytkownik Share Posted Saturday at 08:16 PM Hmmm Jeszcze w 2024 roku serwer nie świeciła pustkami może powiedzieć, ze jeszcze niedawno byli tam ludzie, co do samego serwera grało mi się bardzo dobrze byli admini opiekun dodawane nowości mapy i więcej, coś tam bugów było, ale to drobnostki z dwie ogólnie serwer doorze postawiony. Sam serwer ma potencjał adminów będzie chyba łatwo tam zrekrutować jak będzie reklama, lecz z drugiej strony to nie postarałeś się ani trochę z tym podaniem, a szkoda. Opisz trochę coś więcej o serwerze czy deklarujesz wykupowanie reklamy i ile administracji zostało Ja jestem na TAK widzę potencjał, lecz należy sięgnąć trochę do kieszeni Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted 2 hours ago Administrator Administrator Share Posted 2 hours ago Przez ostatnie 7 dni na serwerze 0 graczy. Patrząc na twój wiek, to nie jesteś wstanie kupić na serwer reklamy za 5k, więc serwer się sam nie rozwinie. Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted 2 hours ago Administrator Administrator Share Posted 2 hours ago Link to comment
Recommended Posts