Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 9 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Imię: Patryk Wiek: w czerwcu 27 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: gram od wielu lat na serwie cod mod 4001 i pomagam w prowadzeniu robię konkursy itp żeby jakoś to bylo Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cod mod 4001 lvl Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak lecz nie doszliśmy do porozumienia z uprawnieniami albo właściciel nie ma czasu na nic albo to albo tamto no ale czasem i tak bywa Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): pewex @Spr!Nt^^ mogę zaopatrywac serwer w reklamy bo widać że lipa jest za hltv trzeba się wziąć bo nie działa Coś o sobie: Mam na imię Patryk pochodzę z woj Lubelskiego dokładniej z małej wsi Wólka Tarnowska. Lubię wedkowac oraz grać w Cs 1.6 wędkowanie to moja pasja nie wiem czemu ale zakochałem się w tym hmm co tu jeszcze dodać pracuje w Holandii i dobrze mi z tym pozdrawiam wszystkich czytających Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 "Niezależnie od tego czy podanie twoje zostało przyjęte czy odrzucone, nie możesz składać kolejnego bez odczekania 7 dni." Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi