Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odrzucone] Zobaczymy co na to gracze cod 4001

Lakierka :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię: Patryk

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: gram od wielu lat na serwie cod mod 4001 i pomagam w prowadzeniu robię konkursy itp żeby jakoś to bylo

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: cod mod 4001 lvl

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak lecz nie doszliśmy do porozumienia z uprawnieniami albo właściciel nie ma czasu na nic albo to albo tamto no ale czasem i tak bywa 

Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/9

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): pewex @Spr!Nt^^ mogę zaopatrywac serwer w reklamy bo widać że lipa jest za hltv trzeba się wziąć bo nie działa 

Coś o sobie: Mam na imię Patryk pochodzę z woj Lubelskiego dokładniej z małej wsi Wólka Tarnowska. Lubię wedkowac oraz grać w Cs 1.6 wędkowanie to moja pasja nie wiem czemu ale zakochałem się w tym hmm co tu jeszcze dodać pracuje w Holandii i dobrze mi z tym pozdrawiam wszystkich czytających 

• Zasłużony

"Niezależnie od tego czy podanie twoje zostało przyjęte czy odrzucone, nie możesz składać kolejnego bez odczekania 7 dni."

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]