Gość Opublikowano 8 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: Soban Imię: Bartłomiej Wiek: 30/31 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Soban/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak i nie. Powinien być sprawny ( w opcjach cały czas się słyszę xd ale nie do końca info dochodzi ) Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Z braku czasu i problemów prywatnych miałem chwilową przerwę, nie sadziłem że uporam się z nimi szybciej niż mógłbym napisać nieobecność. Byłem tu dobrym adminem, zawsze dbałem o dobro i rozwój serwerowni i chciałbym kontynuować współpracę. Jestem pomocny i chcę pomagać innym w trudnych sytuacjach. Aktualnie serwer jest po resecie bansa, więc chętnie wspomogę adminów do przywrócenia serwera do tzw. ładu i porządku. GT w kratkę ale już odpalam się na nowo no chyba że zastanę "znowu" pusty serwer xd Kontakt: Steam/DC/FORUM Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak prócz GT czyli 65% Edytowane 8 Stycznia 2025 przez Soban Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 8 Stycznia 2025 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 Jestem na tak. Zawsze byłeś aktywny w godzinach nocnych i weryfikowałeś moje zgłoszenia. Odpowiedzialnie podchodziłeś do funkcji, z głową na karku i bardzo dobrze się z Tobą współpracuje. Nie mam zastrzeżeń. (Mikrofon masz sprawny, słychać Cię wyraźnie, bez zakłóceń) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 8 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 jestem na tak, ogarnięty chłop potrafi postawić na swoim, GT zawsze sumiennie wbijał, a nieobecnosci były zawsze usprawiedliwiane. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 Witamy z powrotem. Odbierz range i napisz do Trivora, aby dodał Ci z powrotem flagi na serwerze. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi