Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - krzysiek

NetaO RIP

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick: @ NetaO
Nick oskarżonego: @ Krzysiek
Powód skargi: niesłuszna blokada na CB
Opis sytuacji: wklejam koledze @ LEGENDA link do piosenki na yt i dostaję za to blokadę dziwne 
Data i godzina zdarzenia: przed chwilą 
Miejsce zdarzenia: cb
Dowody: -
Coś od siebie: dziwna sprawa 

@ Krzysiek  Z tego co wiem nie ma zakazu wrzucania linków z yt tym bardziej piosenek. Jest tam imię seba i co? Miałem ochotę wrzucić taką nutę i to zrobiłem. Teraz jak ktoś wrzuci jakikolwiek link z yt i będzie tam czyjeś imię to z miejsca będzie to prowokacja? 

Idąc tym tokiem myślenia wrzuciłem tą nutę w dziale muzyka no i przecież powinienem dostać warna według Ciebie no ale przecież jest to piosenka więc nie możesz tego zrobić i z tym już problemu nie ma to czemu jest problem jak ten sam link dałem na CB? @ Hana_Montana  @ Axel

@ Krzysiek Oczywiście że piosenka/diss z ziomkami puszczamy na ośce.

@ Krzysiek dlaczego @ ST Seba TD  się wypowiada jak skarga nie dotyczy jego osoby?

PS: @ ST Seba TD  wy mi rangi nie odebraliście więc dlaczego mam się na was mścić? Chuja w was wbijam i tyle więc sobie tam nie dodawaj. Okruszku <3

@ Krzysiek  no z reguły dissy tak działają że ktoś jest obrażany w tym dissie a że padają tam ksywki to moja wina? Raczej nie. Nie ma nigdzie zakazu wrzucać takich rzeczy na forum.

@ Krzysiek  Jak byś zauważył kolega się do mnie spiął ja mu grzecznie odpowiadałem i potem zwróciłeś nam uwagę i się zająłem czymś innym to że ty to odbierasz za prowokację to nie mój problem. Powtórzę jeszcze raz nie ma zakazu na wrzucanie tego typu rzeczy więc mogę to robić i będę to robił. Tak jak sam napisałeś jakbym randomowo to wrzucił to nie ma problemu ale jak z kimś piszę kto ma taki nick na forum to już jest problem nie uważasz że trochę to pojebane i naciągane kiedy Ci pasuje?

@ Krzysiek  Dlaczego tu się @ Błaszczyk  wypowiada jak on w ogóle nie uczestniczy w tej sytuacji?

@ Krzysiek Nie próbuję z Ciebie idioty zrobić tylko przewinęła się masa takich rzeczy i linków i nigdy z tego powodu nikt blokady nie dostał bo wstawił coś z YT. '_ 

• xD 3

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Cóż, skarga na mnie więc musze się wypowiedzieć.

W skrócie kolega wyżej przekrzykiwał się z @ ST Seba TD  po czym wkleił 2x link do filmiku na YT, w którym imię "SEBA" jest obrażane, co jest ewidentna prowokacją w kierunku owego użytkownika, więcej do dodania nie mam.

Resztę pozostawiam dla @ Hana_Montana

@ NetaO  to co wrzuciłeś do działu muzyki jest według ciebie piosenką? XD Teraz to próbujesz zemnie idiotę zrobić.

Podrzucam link dla osób, które będą tą skargę rozpatrywać:

Tutaj w treści filmiku jest obrażany SEBA [klik]

A tutaj w tytule: [klil]

I powiem tak, gdyby to było wrzucone randomowo nie zwrócił by na to uwagi, ale w momencie gdy jesteś w trakcie przekrzykiwania się z @ ST Seba TD  i po moim upomnieniu wrzucasz takie coś z podchujkami typu "Dziwne te tytuły shortu" albo "Dziwne te shorty robią" to jak to inaczej ocenić? Ewidentna prowokacja.

• Lubię to! 2

• NetaO RIP zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - krzysiek
  • Spamer Strefoboxa

Dla mnie to ewidentnie słaba psychika gościa,który stracił tutaj stanowisko za swoje niekompetencje. Marne prowokacje w kierunku moim, @ Błaszczyk  czy @ Kocham Cie kwiatuszku <3 . Te prowokacje to tylko i wyłącznie zemsta za odebranie rangi. Dopóki nie dostanie perła to będzie tak cały czas.

• Lubię to! 2
  • Premium
Premium

@ Hana_Montana kiedy go wkońcu zbanujesz na dłużej ? Czy dalej będzie mnie i kwiatka prowokował,do tego stopnia że perma wyłapiemy.

Hana_Montana
Hana_Montana,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Zasłużony

Z powodu głupich i zbędnych prowokacji przedłużam bana do 24 godzin i nagradzam warnem. 

• Lubię to! 2
  • Super 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA ODRZUCONA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]