Premium NetaO RIP Opublikowano 11 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Twój nick: @ NetaO Nick oskarżonego: @ Krzysiek Powód skargi: niesłuszna blokada na CB Opis sytuacji: wklejam koledze @ LEGENDA link do piosenki na yt i dostaję za to blokadę dziwne Data i godzina zdarzenia: przed chwilą Miejsce zdarzenia: cb Dowody: - Coś od siebie: dziwna sprawa @ Krzysiek Z tego co wiem nie ma zakazu wrzucania linków z yt tym bardziej piosenek. Jest tam imię seba i co? Miałem ochotę wrzucić taką nutę i to zrobiłem. Teraz jak ktoś wrzuci jakikolwiek link z yt i będzie tam czyjeś imię to z miejsca będzie to prowokacja? Idąc tym tokiem myślenia wrzuciłem tą nutę w dziale muzyka no i przecież powinienem dostać warna według Ciebie no ale przecież jest to piosenka więc nie możesz tego zrobić i z tym już problemu nie ma to czemu jest problem jak ten sam link dałem na CB? @ Hana_Montana @ Axel @ Krzysiek Oczywiście że piosenka/diss z ziomkami puszczamy na ośce. @ Krzysiek dlaczego @ ST Seba TD się wypowiada jak skarga nie dotyczy jego osoby? PS: @ ST Seba TD wy mi rangi nie odebraliście więc dlaczego mam się na was mścić? Chuja w was wbijam i tyle więc sobie tam nie dodawaj. Okruszku @ Krzysiek no z reguły dissy tak działają że ktoś jest obrażany w tym dissie a że padają tam ksywki to moja wina? Raczej nie. Nie ma nigdzie zakazu wrzucać takich rzeczy na forum. @ Krzysiek Jak byś zauważył kolega się do mnie spiął ja mu grzecznie odpowiadałem i potem zwróciłeś nam uwagę i się zająłem czymś innym to że ty to odbierasz za prowokację to nie mój problem. Powtórzę jeszcze raz nie ma zakazu na wrzucanie tego typu rzeczy więc mogę to robić i będę to robił. Tak jak sam napisałeś jakbym randomowo to wrzucił to nie ma problemu ale jak z kimś piszę kto ma taki nick na forum to już jest problem nie uważasz że trochę to pojebane i naciągane kiedy Ci pasuje? @ Krzysiek Dlaczego tu się @ Błaszczyk wypowiada jak on w ogóle nie uczestniczy w tej sytuacji? @ Krzysiek Nie próbuję z Ciebie idioty zrobić tylko przewinęła się masa takich rzeczy i linków i nigdy z tego powodu nikt blokady nie dostał bo wstawił coś z YT. '_ 3 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Cóż, skarga na mnie więc musze się wypowiedzieć. W skrócie kolega wyżej przekrzykiwał się z @ ST Seba TD po czym wkleił 2x link do filmiku na YT, w którym imię "SEBA" jest obrażane, co jest ewidentna prowokacją w kierunku owego użytkownika, więcej do dodania nie mam. Resztę pozostawiam dla @ Hana_Montana @ NetaO to co wrzuciłeś do działu muzyki jest według ciebie piosenką? XD Teraz to próbujesz zemnie idiotę zrobić. Podrzucam link dla osób, które będą tą skargę rozpatrywać: Tutaj w treści filmiku jest obrażany SEBA [klik] A tutaj w tytule: [klil] I powiem tak, gdyby to było wrzucone randomowo nie zwrócił by na to uwagi, ale w momencie gdy jesteś w trakcie przekrzykiwania się z @ ST Seba TD i po moim upomnieniu wrzucasz takie coś z podchujkami typu "Dziwne te tytuły shortu" albo "Dziwne te shorty robią" to jak to inaczej ocenić? Ewidentna prowokacja. 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 11 Stycznia 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Dla mnie to ewidentnie słaba psychika gościa,który stracił tutaj stanowisko za swoje niekompetencje. Marne prowokacje w kierunku moim, @ Błaszczyk czy @ Kocham Cie kwiatuszku <3 . Te prowokacje to tylko i wyłącznie zemsta za odebranie rangi. Dopóki nie dostanie perła to będzie tak cały czas. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 11 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 @ Hana_Montana kiedy go wkońcu zbanujesz na dłużej ? Czy dalej będzie mnie i kwiatka prowokował,do tego stopnia że perma wyłapiemy. Hana_Montana, 11 Stycznia 2025 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Z powodu głupich i zbędnych prowokacji przedłużam bana do 24 godzin i nagradzam warnem. 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi