Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] - krzysiek

NetaO RIP

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Twój nick: @ NetaO
Nick oskarżonego: @ Krzysiek
Powód skargi: niesłuszna blokada na CB
Opis sytuacji: wklejam koledze @ LEGENDA link do piosenki na yt i dostaję za to blokadę dziwne 
Data i godzina zdarzenia: przed chwilą 
Miejsce zdarzenia: cb
Dowody: -
Coś od siebie: dziwna sprawa 

@ Krzysiek  Z tego co wiem nie ma zakazu wrzucania linków z yt tym bardziej piosenek. Jest tam imię seba i co? Miałem ochotę wrzucić taką nutę i to zrobiłem. Teraz jak ktoś wrzuci jakikolwiek link z yt i będzie tam czyjeś imię to z miejsca będzie to prowokacja? 

Idąc tym tokiem myślenia wrzuciłem tą nutę w dziale muzyka no i przecież powinienem dostać warna według Ciebie no ale przecież jest to piosenka więc nie możesz tego zrobić i z tym już problemu nie ma to czemu jest problem jak ten sam link dałem na CB? @ Hana_Montana  @ Axel

@ Krzysiek Oczywiście że piosenka/diss z ziomkami puszczamy na ośce.

@ Krzysiek dlaczego @ ST Seba TD  się wypowiada jak skarga nie dotyczy jego osoby?

PS: @ ST Seba TD  wy mi rangi nie odebraliście więc dlaczego mam się na was mścić? Chuja w was wbijam i tyle więc sobie tam nie dodawaj. Okruszku <3

@ Krzysiek  no z reguły dissy tak działają że ktoś jest obrażany w tym dissie a że padają tam ksywki to moja wina? Raczej nie. Nie ma nigdzie zakazu wrzucać takich rzeczy na forum.

@ Krzysiek  Jak byś zauważył kolega się do mnie spiął ja mu grzecznie odpowiadałem i potem zwróciłeś nam uwagę i się zająłem czymś innym to że ty to odbierasz za prowokację to nie mój problem. Powtórzę jeszcze raz nie ma zakazu na wrzucanie tego typu rzeczy więc mogę to robić i będę to robił. Tak jak sam napisałeś jakbym randomowo to wrzucił to nie ma problemu ale jak z kimś piszę kto ma taki nick na forum to już jest problem nie uważasz że trochę to pojebane i naciągane kiedy Ci pasuje?

@ Krzysiek  Dlaczego tu się @ Błaszczyk  wypowiada jak on w ogóle nie uczestniczy w tej sytuacji?

@ Krzysiek Nie próbuję z Ciebie idioty zrobić tylko przewinęła się masa takich rzeczy i linków i nigdy z tego powodu nikt blokady nie dostał bo wstawił coś z YT. '_ 

• xD 3

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Cóż, skarga na mnie więc musze się wypowiedzieć.

W skrócie kolega wyżej przekrzykiwał się z @ ST Seba TD  po czym wkleił 2x link do filmiku na YT, w którym imię "SEBA" jest obrażane, co jest ewidentna prowokacją w kierunku owego użytkownika, więcej do dodania nie mam.

Resztę pozostawiam dla @ Hana_Montana

@ NetaO  to co wrzuciłeś do działu muzyki jest według ciebie piosenką? XD Teraz to próbujesz zemnie idiotę zrobić.

Podrzucam link dla osób, które będą tą skargę rozpatrywać:

Tutaj w treści filmiku jest obrażany SEBA [klik]

A tutaj w tytule: [klil]

I powiem tak, gdyby to było wrzucone randomowo nie zwrócił by na to uwagi, ale w momencie gdy jesteś w trakcie przekrzykiwania się z @ ST Seba TD  i po moim upomnieniu wrzucasz takie coś z podchujkami typu "Dziwne te tytuły shortu" albo "Dziwne te shorty robią" to jak to inaczej ocenić? Ewidentna prowokacja.

• Lubię to! 2

• NetaO RIP zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - krzysiek
  • Spamer Strefoboxa

Dla mnie to ewidentnie słaba psychika gościa,który stracił tutaj stanowisko za swoje niekompetencje. Marne prowokacje w kierunku moim, @ Błaszczyk  czy @ Kocham Cie kwiatuszku <3 . Te prowokacje to tylko i wyłącznie zemsta za odebranie rangi. Dopóki nie dostanie perła to będzie tak cały czas.

• Lubię to! 2
  • Premium
Premium

@ Hana_Montana kiedy go wkońcu zbanujesz na dłużej ? Czy dalej będzie mnie i kwiatka prowokował,do tego stopnia że perma wyłapiemy.

Hana_Montana
Hana_Montana,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Zasłużony

Z powodu głupich i zbędnych prowokacji przedłużam bana do 24 godzin i nagradzam warnem. 

• Lubię to! 2
  • Super 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA ODRZUCONA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]