Premium NetaO RIP Opublikowano 12 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 1. Nick: @ ST Seba TD. 2. Kto nadał warna: 3. Czas: 3h temu 4. Powód: prowokacje 5. Dowody/SS: - Wracam po banie na czat i dostaję ostrzeżenie chuj wie za co @ Hana_Montana we to ogarnij I cytuję @ Krzysiek "I powiem tak, gdyby to było wrzucone randomowo nie zwrócił by na to uwagi" Macie sprzeczne informacje bo wrzucam coś randomowo i za to mam ostrzeżenie a przecież można. XD @ Axel Ale wyjebane mam czy błaszczyk dostał czy nie tylko dlaczego ja dostalem? Sam hana nawet nie wie za co ten warn. Tym bardziej nic do niego nie pisałem tylko randomowa wiadomość a Artur zaraz mi na rodzinę wjezdza. Hana_Montana, 14 Stycznia 2025 Błaszczyk dostanie warna za swoje zachowanie tak jak ty. 1 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2025 @ Axel ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2025 Screen się nie wkleił idk czemu, Błaszczyk tak samo dostał za prowokacje i obrazę rodziny 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi