VIP MnX Opublikowano 14 Stycznia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 {Q&A} @ BlQckU [O] Dawid [O] Płock [O] 180 cm [O] Nie jeżdżę jeszcze [O] Hybrydka fajna [O] Nie [O] Nigdy nie paliłem i nie będę palił [O] Nie [O] Raczej nie, bynajmniej nie pamiętam [O] Nie mierzyłem ostatnio, ale kiedyś jak trenowałem boks miałem 39 [O] Najważniejsze dla mnie w życiu jest to żeby się nigdy nie poddawać! [O] Mam córeczkę I kobietę z którą znam się 6 lat, a w związku 4 lata [O] Żeby być niezależnym finansowo [O] Nie xd [O] Spędzanie czasu z córką i kobietą oraz moją rodziną i przyjaciółmi [O] Nie [O] Audi A8 [O] Nike [O] Luźno [O] Kiedyś miałem crosika [O] Nie [O] Raz na rok Somerek [O] Najczęściej picia, strasznie dużo pije [O] Tak, pompowalismy i na przerwie w szkole rzucaliśmy xD [O] Było już to pytanie [O] Lato uwielbiam [O] Jak każdy Polak [O] Nie xD [O] Nie i nie mam zamiaru.. @ Hana_Montana [O] Na forum dołączyłem przez serwer DD2, który mnie urzekł. [O] GTA, poczuć ten klimat. [O] Spędzanie czasu z najbliższymi, wyjście na miasto czasem [O] 2024 nie był jakoś szczególnie zły, więc żadnego wyzwania nie miałem. [O] Oj wiele rzeczy, ale nie jest to realne. [O] Wyjazd do Stanów i zainwestowanie zarobionych pieniądzy. [O] Rodzina. [O] Czytanie w myślach. [O] Kupić dom, ale to jeszcze poczeka. Nominuję: @ Krzysiek 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi