Użytkowniczka Asiunia Opublikowano 14 Stycznia 2025 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 Wracam tu po kilku latach nieobecności podzielić sie z Wami historią miłosną wprost ze Strefyskilla 5 lat temu przyciągnął mnie tu kumpel z którym grałam w cs'a. Kulturalnie się przywitałam i zostałam bardzo miło odebrana (pewnie jak każda dziewczyna ). I na priv napisal do mnie jeden gostek.. okazało się że jest z miasta w którym studiuje. Fajnie jest mieć ziomeczka od gry z którym można też wyjść na spacer czy obejrzeć mecz no nie? Tak dobrze się nam wtedy grało, a przy tym rozmawiało... że od prawie 2 lat jestem jego żoną i niedawno urodził się nam bobas. 2 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Andrzej12221 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 Gratuluje Sam mam 7letnia Córeczkę i 3 Letnią wiec wiem jakie to mieć szczęście w życiu. U mnie niestety związek poszedł na dno NO SIEMA Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 19 Stycznia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 Gratulacje, powodzenia i wytrwalosci Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi