Użytkownik cybul_99 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2025 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 16 3. Nick oraz # na Discord: crimzzon69 4. Ile czasu spędzasz na Discord: 5 godzin 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]: TAK 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] TAK 7. Twoje doświadczenie z Discord: bardzo dobra 8. Kilka zdań o sobie: Mam na imię Kacper mam 16 lat mam doświadczenie w informatyce i w moderowaniu lubię szachy gry gram w piłkę nożną gram lubię spedzać czas na komputerze 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ uważam że nadaje się do moderowania kanałami i usuwaniem przykładowych niepożądanych niszczących atmosferę użytkowników Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 19 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 @ Peace Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 19 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 Nawet nie ma ciebie na serwerze discord. Pomyliłeś działy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 19 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi