Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - Imm*ballack

iMm*ballack

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick:Imm*ballack
2. Nick oskarżonego:diabel
3. Czas zdarzenia: walic czas bede fakty pierwszy ban po polnocy ,drugi chyba przed druga godzina
4. IP/SID oskarżonego:
5. Powód skargi: Nie nawidze adminow ktorzy nie ogarniaja wazniejszych spraw
6. Opis sytuacji:Nie bede tutaj duzo opisywal ,ale w skrocie opisze jedna sytuacje wyzywam sie z osoba o nicku czarna wiedzma,czyli czerwonka  u nas co jakis czas to jest standard .ze sie wyzywamy  i wchodzi ,swiezy ala admin i nie pytajac wali bana dla kogo dla mnie ??? Czy mnie w jakis sposob ostrzegl ?? nie po prostu poczul chwilowego pana na wyzszym stanowisku i w glowie sie pomylilo !!! ok moze jestem osoba czasami wybuchowa ,ale duzo osob tez mnie zna ze wystarczy ze mna normalnie zamienic slowo ,a nie zachowywac sie jak przedszkolanka : zawiodlem sie na jednej osobie mega ,ale niewazne :/ wiecie co nie chce mi sie pisac ogolnie o tym wszystkim ,bo musialbym sporzadzic notatke 40 stronna xddd po prostu zatrudniacie niektorych adminow ,ktorzy do niczego sie nie nadaja i moga gadac co chca ,w csie mam staz 22 lata ,wiec pisze to zeby  ktos cos pojal .Trivor zastanow sie czy tam hana montana ,bo jezeli jest jakies ale zapraszam do dyskusji do mnie na steam ,duzo bylych adminow przyzna mi racje to co sie odpierdziela ,pozdrawiam
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):

• Ha ha 2
  • xD 2
  • Piekielny

Pierw dostałeś kicka Darłeś gebe non stop  ludzie mieli cię dosyc bo jestes pijany.Potem dalem ci 5 min po banie zaczałes mnie wyzywac pisałem o przedlużenie bana 
ale wszedles to ci go sam przedluzylem. Potem wchodzisz na innym Steam o nicku  brrra  id STEAM_0:0:44667844 godzina 02:07:32 mniej wiecej 
i zaczynasz mnie wyzywać  i ty jeszcze masz czelność pisać skarge :D
a to twoje słowa nie bede pisał skargi nie jestem frajerem :D:D:D

i w dodatku tobie nalezy sie PERM za wejscie na aktywnym na innym steam.
TWOJ STEAM Z 1 BANA 

Nick:iMm*ballack

SteamID:STEAM_0:0:3297112

SteamCommunity ID:76561197966859952

2 STEAM NA AKTYWNYM PO 1 BANIE

Nick:brrra

SteamID:STEAM_0:0:44667844

SteamCommunity ID:76561198049601416

megawrzuta.pl/zo1u140n
tu zaczyna sie okolo 12:05

• Wow! 1

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Anox zmienił(a) tytuł na [SKARGA] ONLY DD2 - Imm*ballack

@DiaBeL pisze się "zacząłeś" 🤣🤣

Sięgnij po słownik i proszę się dokształcić trochę 😉

Axel
Axel,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

Nie było mnie podczas tej sytuacji . Ale wszedłem jakiś czas później i faktycznie Imm*ballack hmmm miał nastrój bardzo bojowy 🤣

Krzysiek
Krzysiek,

4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

• Użytkownik

Kolezko sympatyczny o czym ty piszesz w ogole do mnie ????Wyzwalem Cie   bo mnie zbanowales a wyzywalem sie z czerwonka bo my czesto sie wyzywamy  i wpierdzielasz sie w nieswoje sprawy ,trzeba bylo zwrocic uwage a nie banowac druga rzecz kolego nie gralem na aktywnym banie .tylko mowilem do Ciebie przez mikrofon z nicku brraa bo nick brraa miala moja dziewczyna i ona grala a nie ja a to jest bardzo duza roznica ,powiem tylko tyle nowi admini w ogole nie ogarniaja na tym serwerze nic kompletnie ,minely dobre czasy dobrych adminow ,oczywiscie nie mowie o wszystkich adminach ale prawda w oczy kole.Diabel dla mnie nie nadajesz sie na admina i to juz wczesniej ci nawet mowilem ,ale mnie to nie obchodzi ktos Ci dal tego admina ,tylko pytanie za co ???? pozdrawiam normalnych

• Piekielny

Kolezko ludzie nie chcą słuchać wyzwisk

Chcecie się wyzywać idzie sobie na ts/dc

Jezeli was tak jaranie wyzywanie sie.

A pierw dostałeś kika za kulturę 

Później zacząłeś mnie wyzywać 

A tobie i tak należy się permanentny 

Bo wtedy osoba o nicku brrrr nie grała 

Tylko Ty wszedłeś z tego steam na ab i zacząłeś mnie wyzywać wszystko jest wyżej.

Nie będę jeszcze dodawał kto pisał  na @u

Żeby wyj...c ta patusiare ale jeżeli będzie trzeba  napisze tak się wyzywaliscie 

Tyle odemnie nie pozdrawiam.

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Zasłużony

Admin nie musi Cię upominać, żebyś zachowywał kulturę na serwerze. Sam przyznajesz, że się wyzywaliście, więc dlaczego teraz płaczesz, że dostałeś bana? Raz już Cię zbanowałem za wulgarny język w moją stronę i za podważanie moich decyzji jako admina, bo kazałem robić cele mapy, a Ty zacząłeś mnie obrażać i mówić, że jestem 'chujowym adminem' i że zaraz Ty mi odbierzesz admina. Co do tego, że wszedłeś na konto rzekomo należące do Twojej dziewczyny i używałeś mikrofonu, nie będę tego dalej dochodził. Jednak bez problemu mógłbym dać Ci teraz permanentnego bana za ab. Dostajesz ode mnie szansę, żeby się zmienić, bo z takim zachowaniem wobec adminów długo się na serwerze nie utrzymasz. I przypominam, że to nie Twoja rola, aby oceniać, kto się nadaje na admina, a kto nie.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • WTF 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

SKARGA ODRZUCONA.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]