Użytkownik∙ Kacperek. Opublikowano 19 Stycznia 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 1. Twój Nick: Kacperek. 2. Nick oskarżonego: Komornik. @ KOMORNIK123 3. Czas zdarzenia: 21:23 4. IP/SID oskarżonego: - 5. Powód skargi: wchodze na serwer , gość mi wyzywa matkę , to odpowiedziałem nie musisz mówić w jakim twoim zawodzie robi mama , po czym dostaje bana na 3h. obraza / rodziny , gdzie gość mi matkę wyzywa , do edukuj sie adminie. 6. Opis sytuacji: - Daj mi jakiś dowód gdzie kolesia wyzywałem :p lub jego rodzine amebo , gość sam zatakował to odpowiedziałem mu jak umiałem :d. Grać też nie można bo cisną po rodzinie :p 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'wyzywanie /obraza rodziny' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:558880379' 2 5 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 19 Stycznia 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2025 Ok źle zrobił ze tak powiedział i został by za to ukarany!! Gdybyś to zgłosił na U@ ale nie zgłosiłeś tylko postawiłeś się zniżyć do jego poziomu i mu odpowiedzałes Wiec obydwaj zostaliście za to ukarani po 3h 8. Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do tygodnia. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 Jakbym ja wtedy bym był na serwerze, to ban był , by dłuższy niż 3 godziny. Jak ktoś cię wyzywa lub łamie regulamin na serwerze zgłaszaj, to na u@ lub pisz skargi na forum. Kandydowałeś na admina serwera, a nie ogarniesz takich podstaw? 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi