Użytkownik Papaj Opublikowano 20 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2025 UBT 1.6 czy UBT GO: CS2 Nick: Papaj Imię: Kacper Wiek (dokłada data): 01.08.2006 18 lat SID: STEAM_0:1:575082737 Znajomość AMXX*(1-10): 6/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dużo 2-6h Opisz siebie: Kacper 18 lat prosty chłopak nie bojący się wyzwań. Uwielbiam robić grafiki ale główne moje hobby to gry oraz jeżdżenie autem sprawia mi to frajdę i jestem dosyć pozytywnym człowiekiem. Dlaczego akurat Ty?: Jestem doświadczony w zarządzaniu oraz w pracy w zespole. Mam doświadczenie do cheaterów (gdzie mogą to potwierdzić @ Borson oraz @ kropka ) stałem się aktywny w ostatnim czasie ogarniam co i jak byłem administratorem oraz opiekunem na serwerach typu CS:GO/CS2. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Kontakt: Discord | Ts3 | Mess | Steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 21 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 + doświadczenie +- aktywność - Jest już jeden UBT @ kropka , a roboty praktycznie żadnej. Narazie na NIE / chyba, że przyjmujemy na zaś jakby doszło dużo odwołań itd. to okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 21 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 wiem ze jestes odpowiednia osoba na ta stanowisko ale niestety nie jestes teraz potrzebny nie ma odwolan nie ma zgloszen wiec nie widze sensu zebys tylko seidzial na randze, i jeszcze twoja akwtynosc na forum tez mam mieszane uczucia do niej jak bedzie wiecej zgloszen itp itp to wtedy tak a obecnie NA NIE 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Na obecną chwile nie potrzebna druga osoba na stanowisko UBTEAM. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi