Opiekun UBT CS 1.6 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. h0w Opublikowano 21 Stycznia 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Nick: h0w Z jakiej rangi rezygnujesz?: @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Powód rezygnacji: Chciałbym serdecznie podziękować wam wszystkim, za co? Za danie mi szansy. Mam nadzieję że spełniałem swoją rolę należycie, wywiązując się z obowiązków nie mając przy tym wrogów wśród was wszystkich. Współpraca z wami to czysta przyjemność. @ Axel @ Hana_Montana Dziękuję . Niestety człowiek człowiekowi wilkiem i ciężko zrozumieć niektóre sytuacje. Całe szczęście to tylko internet i od pewnych rzeczy można się odciąć w mgnieniu oka. Pozostanę tu z wami na sieci, lecz chciałbym być po prostu sobą, czyli Adrianem bez rangi 2 7 1 8 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 21 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Wkońcu ❤️ pozdro ❤️ 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 21 Stycznia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 smutno, ze Ci normalni odchodza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papson26 Opublikowano 21 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 dzieki, powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
>> AXIS << Opublikowano 21 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Szkoda ale rozumiem 😞 trzymaj się!! Fajnie było Cię drażnić na serwie 😁😁 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi