Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] CS 2 - NyRon

NyRon

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: NyRon
Nick admina banującego: kropka
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban
Czas oraz data bana: 21.01.2025 17:46
Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):

Witam. 

Dzisiaj tj. 21.01.2025r. o godzinie 17:46 zostałem zbanowany na serwerze Only Mirage przez admina o nicku "kropka" za wh. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o odbanowanie mojego konta na serwerze ponieważ, gram na nim już kilka miesięcy i nigdy nie byłem podejrzewany o wh. Grając dzisiaj na serwerze kilkukrotnie zabijałem przeciwników szybkimi headshotami, skutkiem czego admin mógł pomylić się co do mojej osoby. Ponadto gram w cs'a od 2014r. co można sprawdzić na moim profilu steam, przez ten czas nauczyłem się dobrze grać w tą grę.  Oświadczam, że nie posiadam wh.   

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:57266390&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/NyRon90/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Id użytkownika Steam zostało zbanowane

• Premium
Premium

demko1: http://879882.node36.pukawka.pl/dem-de_mirage-1737475627-1737477697.zip

16:20 - biegnie jak do siebie niczego nie sprawdza

17:53 - dziwny pick tak jakby go widział a bał się wychylić

18.10 - conecta nie sprawdził pickuje na 3 nie sprawdzone miejscówki idealnie wcelowany w przeciwnika / celownik idealnie na przeciwniku przez ścianę już

21:55 - całkowicie skupił się na rampie, odpuszczając pałac na początku rundy gdzie nie mógł wiedzieć ze tam nikogo nie ma

25:10 - patrzy tylko w stronę gdzie są przeciwnicy odpuszczając miejscówki gdzie ich nie (tego z tetrisa nie słyszał w żaden sposób)

25:45 - idealnie kucnął żeby przycelować zanim gościu picknął

25:50 - po raz kolejny idzie całkowicie odpuszczając shorta a patrząc tylko tam gdzie są przeciwnycy

28:36 - bardzo szybka reakcja pomimo tego że cały mecz reagował przeciętnie dosyć w takich sytacjach 

29:35 - biegnie +w nie patrząc miejscówek pickuje idealnie na wcelowywującego się gracza / bardzo dziwne ułożenie celownika tak jakby wiedział gdzie gracz picknie

31:57 - wyskakuje z apsów nie sprawdzając miejscówek wychylając idealnie na przeciwnika

33:20 - po raz kolejny sytuacja że pickuje a nie sprawdza miejscówek wie dokładnie gdzie są gracze

demko2: http://879882.node36.pukawka.pl/dem-de_mirage-1737477762-1737480588.zip

1:07 - po raz kolejny sytuacja że pickuje na miejscówkę tylko gdzie są przeciwnicy bez sprawdzania czego kolwiek

2:15 - strasznie dziwny pick nie słyszał a picknął idealnie wcelowany w leader'a

4:23 - tutaj mam takie wrażenie że zobaczył 2 na wh ale miał dylemat w kogo strzelać stąd te dziwne ruchy celownikiem 

PS. Wątpię że to twoje konto ponieważ nie grasz na poziomie 5000h jest to albo kogoś innego konto a ty tylko na nim grasz albo po prostu kupione konto.

@ Anox

• Wrr 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

Zwyczajny crosshair placement w miejsca gdzie najczęściej mogą być przeciwnicy. Nie widzę tu niczego nadzwyczajnego. Bieganie na serwerze +w jest normalne forfun. Przeanalizujcie dokładnie demko normalna gra na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]