Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Twój nick: @ NetaO Nick oskarżonego: @ Błaszczyk Powód skargi: Kolejne wyzwiska i prowokacje w moją stronę oraz @ KushMan Opis sytuacji: Nic nie piszę w stronę Artura a on znowu się przypierdala i szuka afery. Kolejny raz ta sama sytuacja. Data i godzina zdarzenia: 23.01.2024 - 12:12 Miejsce zdarzenia: CB Dowody: Coś od siebie: No cóż, chłop, jak widać, nic się nie nauczył i cały czas szuka aferki na CB byle tylko jakiś syf zrobić i powyzywać inne osoby na forum. Codziennie praktycznie jest to samo. Mam nadzieję @ Hana_Montana , że wyciągniesz konsekwencję dokładnie takie, jak wczoraj napisałeś na CB. @ KOMORNIK123 Na tym ss'ie co dałeś nie widzę nigdzie prowokacji. To że przeklinam to jakiś problem? Regulamin tego nie zabrania. Sam @ Hana_Montana był wtedy na CB i żadnej uwagi ani kary mi nie dał czyli uznał że nie ma w tym nic prowokującego ani obraźliwego. Zaznaczę że skarga jest na @ Błaszczyk a na ss'ach które dałeś nie widać żebym do niego pisał. Uważam że z dupy jest twój komentarz byle wstawić się za kolegą z DD2. I jak już dajesz pierwszego ss'a gdzie napisałem "odpierdol się" to daj całą rozmowę a nie wyrywasz z kontekstu gdzie to oskar pierwszy do mnie napisał. XD Trzymaj misiu : Dalej pisałem na CB z @ Hana_Montana a nie z @ Błaszczyk więc nie wiem co ma na celu twój komentarz. Oczywiście że to prowokacja po pierwsze wyzywa mnie od "darmozjadów" a potem od "konfusa". Co twoim zdaniem to jest @ KOMORNIK123 żarciki zwykłe? Wystarczy że bym mu na to odpowiedział i by był znowu syf na forum o który tak płakaliście ostatnio więc teraz nie staraj się na siłę bronić Arturka gdzie ewidentnie szuka zaczepki. 3 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 23 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Jesteś tak śmieszny, że iloraz inteligencji twój to grzeszy chlopok. 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 23 Stycznia 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Cytat Cytat Cytat eeehhhh sami siebie prowokujecie a potem skargi lecą za jakieś powakacje @ NetaO to nie chodzi czy to kolega czy nie.Ale jak dla ciebie jest napisanie(prowokacja) w twoja stronę Ten znowu wojna z kimś xd a administracja ślepa hahahaha tylko jak Błaszczyk wkroczy to mnie banują kurwa banda darmozjadów>>. To sorry nie Pytań A @ KushMan to ma wyje.. jaja co pisze Błaszczyk i się z tego śmieje... Bo ciągle szukasz jakieś atencji jak dostałeś degrada!! Chłopie ogarnij się w końcu @ NetaO A najlepsze jest to w twoje skardze ze piszesz za kusmena który nigdy nie napisał skargi na Błaszczyka ze ten go wyzywa czy prowokuje bo to zlewa...Ehhh dobry wujek z ciebie 2 1 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 23 Stycznia 2025 420 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Czuję się źle że użytkownik Błaszczyk mnie sprowokował a nic złego nie napisałem tylko wyraziłem swoją opinię. Myślę że gdyby użytkownik Błaszczyk otrzymaj wakacje 31 dniowe to można by było spokojnie zobaczyć że byłby spokój jak i pustynia na sb. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Skargę przyjmuję. Użytkownik @ Błaszczyk otrzymuję wyżej wspomnianą blokadę 31dni bez możliwości jej skrócenia,po jej zakończeniu gdy użytkownik nadal będzie zachowywał się skandalicznie,obrażał innych użytkowników,zaczepiał,prowokował itd, otrzyma blokadę na czas 6miesięcy. 1 4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi